اخبار گردشگری

فرهنگیان در غنی سازی برنامه های همدان ۲۰۱۸ نقش محوری دارند

به گزارش ایرنا سید سعید شاهرخی روز پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در سال ۲۰۱۸ انتخاب شده و در سال آینده میزبان رویدادهای بزرگ ملی و بین المللی است افزود: در این رویداد حدود ۱۰۰ برنامه متنوع فرهنگی در استان برگزار می شود.
وی میزبانی نشست وزرای گردشگری آسیا و نشست اعضای وابسته به سازمان جهانی گردشگری را ۲ رویداد شاخص همدان ۲۰۱۸ برشمرد و گفت: جشنواره ملی پویانمایی نیز در اردیبهشت ماه سال آینده برای اولین بار در همدان برگزار می شود و بیش از ۵۰۰ هنرمند، آثار خود را به این جشنواره ارائه می کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار کرد: این رویدادها به صورت اتفاقی و به یکباره رخ نداده است بلکه دلیل آن پیشینه غنی و ظرفیت های منحصر به فرد همدان است.
شاهرخی ادامه داد: حال که توجه جهانیان به واسطه این رویدادها به سوی همدان جلب شده است باید برنامه های شایسته ای عرضه کنیم تا تاثیر عمیقی در اذهان عمومی داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت تخصیص اعتبارات مورد نیاز به مدارس شبانه روزی استان گفت: با وجود کمبود اعتبارات، با درایت و تدبیر و با مدیریت منابع موجود، توفیقاتی حاصل شده و باید در راستای جذب اعتبارات ملی تلاش کنیم.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس همدان نیز گفت: از اعتبارات ملی خیری، اعتبارات مطلوبی به همدان اختصاص یافته است.
فرزاد تیموری افزود: یک خیر، هفته گذشته زمینی به ارزش هفت میلیارد ریال هدیه کرد و قرار است در این زمین یک مدرسه جدید ۱۲ کلاسه در کنار مدرسه ‘حجه فروش’ همدان احداث شود.
وی ادامه داد: در ۲ سال اخیر برای تجهیز هنرستان های سراسر کشور اعتبار ملی توزیع می شود و سازمان مدیریت کمک های مشهودی به تجهیزات هنرستان های استان داشته که باید علاوه بر اعتبارات استانی به دنبال این اعتبارات باشیم تا در سال تحصیلی آینده محقق شود.
بیش از ۲۶۴ هزار دانش‌آموز در ۱۹ شهرستان، ناحیه و منطقه استان همدان در ۲ هزار و ۵۹۴ مدرسه تحصیل می‌ کنند همچنین ۳۱ درصد از دانش آموزان استان در مناطق روستایی و ۶۹ درصد در مناطق شهری مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش ایرنا، استان همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و در سال ۲۰۱۸ میزبان وزرای گردشگری ۳۴ کشور آسیایی و بیش از ۵۰۰ عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و به واسطه دارا بودن بیش از یکهزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری، در سال ۸۵ با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد.
این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود.
۱۱۸۱/۲۰۸۷

انتهای پیام /*


فرهنگی


آموزش و پرورش


استانداری


همدان ۲۰۱۸