اخبار گردشگری

غذاهای کشور آرژانتین ، در آرژانتین چه بخوریم؟

خوراک کاربونادا (Carbonada)
معمولا در طول ماه های خنک آرژانتین، این غذا سرو می شود. کاربونادا از گوشت، سیب زمنین، ذرت، هویج، فلفل تهیه می شود و با میوه های گوناگون استوایی همچون هلو، گلابی و انگور تزیین می شود. این خورشت به داخل یک کدوی تو خالی در بالای کباب پز  ریخته شده تا بپزد. در سرتاسر کشور روش های پخت متفاوتی وجود دارد حتی در برخی نقاط نمون های ساندویچی غذا نیز موجود است.

مترجم : محمد رجبعلی
منبع: www.bbcgoodfood.com