اخبار گردشگری

وزارتخانه شدن، میراث فرهنگی را از حیاط خلوت بودن رها می‌کند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، 10 مردادماه طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را بررسی و با 137 رای موافق، 41 رای مخالف، یک رای ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر تصویب کردند.
محمد رضا پوینده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در این باره اظهار کرد: آیا آمار هشت رئیس سازمان در طول 9 سال گذشته که متوسط کمتر از یک سال و دو ماه مدیریت برای هر معاون رئیس جمهوری در میراث، حکایت از این ندارد که این سازمان مهم به حیات خلوت دولتها تبدیل شده است؟
وی ادامه داد: شاید وزارتخانه شدن این سازمان، آسیب هایی از جمله منطقه ای اندیشیدن برخی نمایندگان و درگیر کردن انرژی مسئولان این سازمان را با مسائل و منافع منطقه ای، استانی و شهرستانی به جای مسائل کلان کشوری و بین المللی به دنبال داشته باشد اما در شرایط فعلی بنا به دلایلی وزارتخانه شدن منافع بیشتری دارد.
سرپرست سابق توافق‌های ملی گردشگری تاکید کرد: اکنون در این بزنگاه تاریخی، زمان جسارت و انجام کارهای بزرگ برای وزارتخانه شدن و طرحی نو در وزارتخانه جدید فرا رسیده است.
پوینده که تجربه پنج دوره مدیرکلی در سازمان میراث فرهنگی دارد ضمن صحه گذاشتن بر انتخاب امروز نمایندگان، عنوان کرد: کار نمایندگان فراکسیون امید که پرچمدار این طرح بودند قابل تحسین است.
به گزارش ایرنا، در ماده واحده طرح وزارتخانه شدن میراث فرهنگی که به تصویب مجلس رسید، آمده است: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تمامی اختیارات و وظایفی که به موجب قوانین و مقررات دارا است، با رعایت بند د ماده 29 قانون مدیریت خدمات کشوری و بدون توسعه تشکیلات و افزایش نیروی انسانی به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تبدیل می شود و بار مالی ناشی از تغییر عنوان از محل منابع داخلی و صرفه جویی تامین می شود.
نمایندگان در تبصره 1 ماده واحده این طرح مقرر کردند تمام امکانات، اموال و نیروی انسانی سازمان مزبور در اختیار وزارتخانه جدید قرار گیرد.
خانه ملتی ها در تبصره 2 ماده واحده این طرح تصویب کردند: شرح وظایف این وزارتخانه مطابق قوانین مورد عمل سازمان مذکور خواهد بود و دولت موظف است تغییرات در شرح وظایف وزارتخانه جدید را حداکثر ظرف مدت یک سال برای تصویب به مجلس ارائه دهد.
با تصویب نمایندگان مجلس در تبصره 3 ماده واحده هر گونه افزایش نیروی انسانی، امکانات و بار مالی برای وزارتخانه موضوع این ماده در طول دوران اجرای برنامه ششم توسعه ممنوع است.
فراهنگ**3079**1055

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


مجلس