اخبار گردشگری

برگزاری نخستین همایش ملی « یزد میراث جهانی» اسفند ۹۶ در یزد

مسعود طوفان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: محورهای اصلی این همایش شامل گردشگری و فرهنگ، کار آفرینی در گردشگری، هنر و معماری در گردشگری، گردشگری و سلامت، مهندسی گردشگری و طبیعت گردی و اکوتوریسم است.
وی، آخرین مهلت ارسال مقاله به همایش یزد میراث جهانی را پنجم بهمن ماه و زمان اعلام نتایج داوری را ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ ذکر کرد و ادامه داد: علاقه مندان می توانند مقاله های خود را به دبیرخانه همایش واقع در دانشگاه آزاد اسلامی یزد ارسال کنند.
دبیر کمیته اطلاع رسانی نخستین همایش ملی یزد میراث جهانی اضافه کرد: اطلاعات بیشتر این همایش در پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه همایش به نشانی http://yazd96.iauyazd.ac.ir موجود است.
طوفان، اظهار امیدواری کرد که برگزاری این هماش منجر به توجه بیشتر به بافت تاریخی شهر یزد، رونق گردشگری و ایجاد زیرساخت های مناسب گردشگری شود.
کمیته میراث جهانی یونسکو ۱۸ تیر ماه در چهل و یکمین نشست خود درکراکوف لهستان، با اجماع، شهر تاریخی یزد را در فهرست میراث جهانی خود ثبت کرد.
با توجه به غنای استان یزد از لحاظ بناهای تاریخی، فرهنگی تاکنون پنج اثر در فهرست جهانی به ثبت رسید که پیش از این باغ های دولت آباد یزد و پهلوان پور مهریز و قنات های زارچ و حسن آباد ثبت جهانی شد.
استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و ۶هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی دارد که از این تعداد تاکنون، یکهزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی رسیده است.
یزد در کنار استان های فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به گونه ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
در ۶ ماهه نخست سال ۹۶، ۵۱ هزار و ۸۲۰ گردشگر خارجی به استان یزد سفر کردند که این عدد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.
پارسال، ۱۱۳ هزار و ۵۰۰ گردشگر خارجی یزد را به عنوان مقصد سفر خود به ایران انتخاب کردند که از این تعداد، ۴۷ هزار و ۱۷ نفر مربوط به ۶ ماهه نخست سال ۹۵ است.
گذشته از سفر گردشگران خارجی، صدها هزار گردشگر داخلی سال گذشته و ۶ماهه نخست سال ۹۶ از بناهای تاریخی، فرهنگی و چشم اندازهای طبیعی ، عرصه های بیابانی و کویری استان دیدن کردند.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه ها، شیرینی، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته می شود.
۷۵۳۲/ ۲۰۴۷ خبرنگار: سعید صادقی مقدم** انتشار: عباسقلی اشکورجیری
irnayazdd@

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


همایش ملی


یزد میراث جهانی