اخبار گردشگری

شهر ملی منبت ظرفیت گردشگری برای همدان ۲۰۱۸ است

عبدالعظیم رضایی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: مبل و منبت تحولی چشمگیر در اقتصاد این شهرستان ایجاد کرد و از مهر تا اسفندماه سال گذشته چهار هزار میلیارد ریال گردش مالی این صنعت در ملایر بود.
وی با بیان اینکه بسترها برای ورود گردشگران و مهمانان رویداد همدان ۲۰۱۸ در ملایر مهیا است، افزود: این گردشگران و مهمانان رویداد بین المللی می توانند سفیرانی برای معرفی صنعت مبل و منبت ملایر باشند و به عنوان رهاورد سفر این هنر گرانبها را به فعالان اقتصادی کشورهای خود معرفی کنند.
رضایی بیان کرد: رشد ۵۵ درصدی اقامت مسافران و گردشگران در ایام نوروز امسال به این شهرستان، گویای این امر است که شهر ملی منبت توان و ظرفیت بالایی در توسعه اقتصاد گردشگری استان دارد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه ملایر دارای هتل بزرگ کریم خان زند، هتل الماس و چندین مهمانپذیر و مراکز اقامتی است، اما با حجم بالای ورود گردشگران و رویداد همدان ۲۰۱۸، ظرفیت احداث یک هتل چهار ستاره دیگر را نیز دارد.
فرماندار ویژه ملایر گفت: علاوه بر موضوع گردشگری و رونق صنعت مبل و منبت، چنانچه یک هتل با کیفیت و آبرومندانه در ملایر احداث شود، این شهرستان ظرفیت برگزاری بسیاری از برنامه ها و آیین های ملی و بین المللی را دارد.
رضایی با اشاره به تلاش و تکاپوی فعالان صنعت مبل و منبت برای رویداد همدان ۲۰۱۸ اظهار کرد: فعالان این صنعت تمام توان خود را به کار گرفته اند تا بتوانند سهم عمده ای از این رویداد داشته باشند.
وی افزود: رونق در حوزه های مختلف اقتصادی، گردشگری و ایجاد اشتغال با ملی شدن صنعت مبل و منبت ملایر به طور کامل مشهود است و باید هر سال شاهد رشد چشمگیرتری در این حوزه ها باشیم.
رضایی توسعه صادرات مبل و منبت به کشورهای همجوار و سایر نقاط جهان را از ضرورت های این صنعت برشمرد و بیان کرد: به طور قطع با برنامه ریزی های کوتاه، بلند و میان مدت می توانیم به این هدف مهم دست پیدا کنیم.
معاون استاندار همدان با بیان اینکه استان هایی همچون خراسان رضوی، آذربایجان غربی، فارس و اصفهان مشتریان عمده مبل و منبت ملایر هستند، ادامه داد: با برنامه ریزی درست می توانیم در حوزه صادرات موفق عمل کنیم.
رضایی تاکید کرد: برای معرفی بهتر و بیشتر ظرفیت های استان و شهرستان در رویداد همدان ۲۰۱۸، باید تلاش بیشتر و اثرگذاری داشته باشیم تا بتوانیم از این فرصت طلایی بهترین بهره را ببریم.
وی گفت: می توانیم از اعتبارات رویداد همدان ۲۰۱۸ برای تکمیل و آماده سازی طرح های گردشگری ملایر همچون شهر زیرزمینی سامن استفاده کنیم و ظرفیت های ملایر همچون صنایع دستی، سوغات و سایر جاذبه های تاریخی و طبیعی را به مهمانان این رویداد بین المللی معرفی کنیم.
رضایی با بیان اینکه ملایر همزمان با رویداد همدان ۲۰۱۸ چهره مبل و منبت به خود می گیرد یادآور شد: همزمان با برگزاری این رویداد، کارگاه ها و نمایشگاه های تولید مبل و منبت در این شهرستان ظرفیت بسیار بالایی برای تولید و فروش این صنعت دارند.
وی اضافه کرد: برخی از کارگاه ها و نمایشگاه های تولید مبل منبت ملایر در زمان برگزاری جشنواره های فروش، بیش از ۳۰۰ دست مبلمان منبت تولید و به فروش رساندند که در تاریخ فعالیت این رشته بی سابقه است.
به گزارش ایرنا، استان همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده و میزبان وزرای گردشگری ۳۴ کشور آسیایی و بیش از ۵۰۰ عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری است.
در حال حاضر بیش از چهار هزار کارگاه تولید مبل و منبت شناسنامه دار در شهرستان ملایر فعال است و بیش از هشت هزار تن به صورت مستقیم و بین ۲۰ تا ۲۵هزار تن به صورت غیر مستقیم در این صنعت فعالیت می کنند.
ملایر قطب تولید مبل و منبت کشور با ۶۵ درصد میزان تولید است و سالانه بیش از ۷۰ هزار دست مبلمان در این شهرستان تولید می شود.
۷۵۲۸/۲۰۸۷

انتهای پیام /*


فرهنگی


مبل و منبت


رویداد همدان۲۰۱۸


فرماندار ملایر