اخبار گردشگری

۴۸۰۰ گردشگر از تکیه بیگلربیگی کرمانشاه دیدن کردند

به گزارش ایرنا؛ اکرم طهماسبی روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تکیه بیگلربیگی یکی از بناهای تاریخی مربوط به عهد قاجار در شهر کرمانشاه است، افزود: بنای اولیه این تکیه توسط عبداله خان فراش باشی از بزرگان بانفوذ قاجاریه ساخته شد که به عنوان منزلی مسکونی برای زندگی مورد استفاده قرار می گرفت.
او ادامه داد: عبداله خان فراش باشی ۱۴ سال پس از ساخت منزل مسکونی اش، بخش حسینیه را برای انجام مراسمات عزاداری مردم به آن اضافه کرد.
وی تصریح کرد: این حسینیه سراسر آئینه کاری شده و آجر معرق برای ساخت آن به کار رفته است.
وی به راه اندازی موزه خط و کتابت این تکیه در سال ۱۳۸۳ نیز اشاره کرد و گفت: در این موزه ۳۰۰ نسخه خطی قدیمی موجود است.
وی همچنین اضافه کرد: از آنجایی که در استان کرمانشاه ۶۵۰ غار پارینه سنگی وجود دارد و قدیمی ترین ابزار مربوط به این عهد در این استان کشف شده، در سال ۱۳۸۷ موزه پارینه سنگی استان در تکیه بیگلربیگی افتتاح شد.
به گفته او، موزه پارینه سنگی تکیه بیگلربیگی کرمانشاه تنها موزه پارینه سنگی در خاورمیانه است.
طهماسبی با بیان اینکه بازدید از این ۲ موزه در ایام نوروز برای میهمانان و گردشگران نوروزی امکانپذیر است، افزود: اکنون روزانه ۷۰۰ میهمان و مسافر نوروزی از تکیه بیگلربیگی بازدید می کنند.
بیش از ۵۰۰ هزار نفر مسافر نوروزی از ۲۷ اسفند ۹۶ تا پایان روز نهم فروردین از جاذبه های گردشگری استان
کرمانشاه بازدید کردند.
در استان کرمانشاه علاوه بر مساجد تاریخی و جاذبه های طبیعی بسیار زیاد و دلنواز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی ثبت ملی شده نیز وجود دارد که مجموعه تاریخی طاق بستان، محوطه باستانی بیستون، معبد آناهیتا و سنگ نوشته و نقش برجسته آنوبانی نی با چهار هزار و ۸۰۰ سال قدمت در سرپل ذهاب از مهمترین این آثار هستند.
براساس آثار موجود تاریخی، کرمانشاه ۱۰۰ هزار سال قدمت دارد و بخش کوچکی از شاهکارهای خلفت پروردگار را می توان در این استان زیبا به چشم دید.
سال گذشته بیش از ۲ میلیون گردشگر وارد استان کرمانشاه شدند.
۳۰۳۳

انتهای پیام /*


فرهنگی


نوروز۹۷


گردشگری


کرمانشاه