اخبار گردشگری

۲۳۵ نوروزگاه در همدان برگزار می شود

به گزارش ایرنا، علی مالمیر روز دوشنبه در جلسه اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان افزود: موضوع نوروزگاه ها از سال گذشته در دستور کار میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گرفت و این رویکرد امسال با قوت در استان همدان ادامه می یابد.
وی ادامه داد: در نوروز ۹۷ حدود ۱۲ نمایشگاه صنایع دستی با ۲۰۰ غرفه برای فروش محصولات صنایع دستی و سوغات در این استان برپا و برنامه های کارگاه گردی به عنوان یک جاذبه گردشگری در لالجین، تویسرکان، ملایر و همدان برگزار می شود.
وی اضافه کرد: در آستانه سال نو ۱۷ جلسه ستاد خدمات اجرایی سفر در شهرستان های همدان برگزار و ۴۰۰ مورد بازدید نظارتی و تیمی از مجموعه های خدمات رسان مرتبط با نوروز انجام شده است.
مالمیر با تاکید بر مشارکت دهیاری ها در برگزاری آئین های بومی محلی در روستاها گفت: ستاد اجرای خدمات سفر در کنار ستاد اسکان مسافران نوروزی در مجموعه عین القضات همدانی برپا و ۳۵۰ هزار قلم بروشور، نقشه گردشگری و اقلام تبلیغاتی در بین مسافران توزیع می شود.
وی تاکید کرد: باید همه ارگان ها در حوزه فعالیت های نوروزی خود، تبلیغات رویداد همدان ۲۰۱۸ را نیز لحاظ کنند و در این راستا ‘علی اصغر مونسان’ رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به تمام استان ها ابلاغ کرده است که از ظرفیت سه رویداد بزرگ همدان و تبریز در برنامه های خود استفاده کنند.
دبیر اتاق فکر گردشگری همدان نیز در این نشست گفت: هفت ماه از راه اندازی اتاق فکر گردشگری همدان می گذرد و این مجموعه از طرح ها و ایده های جدید استقبال می کند.
بهنام افتخاری افزود: هم اینک استقبال خوب گردشگران از طرح جدید شهرداری و میراث فرهنگی مبنی بر نورپردازی سطح شهر همدان را شاهد هستیم و این موضوع در فضای مجازی نیز بارخورد خوبی داشته است.
به گزارش ایرنا، ۱۱ کمیته در آستانه نوروز به عنوان زیر مجموعه ستاد خدمات سفر استان همدان فعال هستند.
۳۲۹ هزار مسافر از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین سالجاری از مکان های تاریخی استان همدان که برای بازدید از آنها نیاز به بلیط است، دیدن کردند.
همچنین ۲۱۳ هزار تن از اماکن تفریحی و توریستی این استان و ۲ میلیون و ۱۹۱ هزار مسافر از جاذبه های طبیعی همدان همچون سراب ها بازید کردند.
استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و به واسطه دارا بودن بیش از یکهزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری، در سال ۸۵ با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد و در سال ۲۰۱۸ نیز به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است که در این راستا میزبان وزرای گردشگری ۳۴ کشور آسیایی و بیش از ۵۰۰ عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود.
۱۱۸۱/۲۰۹۰

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


نوروز۹۷


نوروزگاه