اخبار گردشگری

جشنواره غذای زنجان با حضور 52 شرکت کننده آغاز به کار کرد

مرتضی نظری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این جشنواره با محوریت استعدادیابی آشپزی، از 10 تا 12 مرداد در محل هتل پیام زنجان برگزار می شود.
وی یادآورشد: پیش از این هر ساله یک استان به عنوان نمونه انتخاب می شد و استان های همجوار هم در جشنواره غذا شرکت می کردند.
نظری اظهار داشت: امسال در سراسر کشور، هر استان اقدام به برگزاری یک جشنواره می کند که منتخبان آن در بهمن امسال در کنار نمایشگاه بین المللی صنایع دستی تقدیر می شوند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان اهداف برگزاری این جشنواره را معرفی و احیای غذاهای اصیل و سنتی استان، برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، احیای سنن قدیمی، ایجاد نشاط اجتماعی و معرفی صنایع دستی و سوغات این استان خواند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره می توانند هر نوع غذایی به غیر از آش تهیه کنند.
نظری ادامه داد: در این جشنواره 10 غرفه به آشپزی و 60 غرفه به صنایع دستی و صنایع غذایی اختصاص دارد.
هر ساله در زنجان جشنواره ملی آش ایرانی و جشنواره بین المللی غذاهای کشورهای عضو اکو – جاده ابریشم برگزار می شود.
3001/6085

انتهای پیام /*


فرهنگي


جشنواره


غذا


گردشگری