اخبار گردشگری

کوفته ماهى مومغ ( ساردین ) قشم

سر و پولک ماهى ساردین را جدا کرده، شکم آن را خالى مى‌ کنند و در آب نمک و زردچوبه مى‌ جو شانند. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا مى‌ کنند. ماهى پخته شده را کاملاً له مى‌ کنند و آب آن را مى‌ گیرند. مقدارى فلفل، ادویه و سبزى (گشنیز و شوید) نمک، تخم‌ مرغ، سیب‌ زمینى آب‌ پز و فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند. از پیاز خرد شده کمتر استفاده مى‌ شود زیرا پیاز باعث مى‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دایره‌ هاى کوچک در روغن داغ پهن مى‌کنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.

کوفته ماهى مومغ ( ساردین ) قشم

کوفته ماهى مومغ ( ساردین ) قشمکوفته ماهى مومغ ( ساردین ) قشم