گردشگری و توریسم

موزه ‘پلی تکنیک’ دانشگاه صنعتی امیر کبیر تاسیس می شود

به گزارش گروه دانشگاه ایرنا، سیداحمد معتمدی در آیین سی و چهارمین سالگرد نکوداشت زنده یاد حبیب الله نفیسی موسس دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) که با حضور خانواده مرحوم نفیسی و پیشکسوتان نخستین دوره دانش ‌آموختگان این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: کار طراحی و جانمایی این موزه در محل دانشگاه امیر کبیر انجام شده است.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر یا پلی ‌تکنیک تهران یکی از دانشگاه‌ های فنی و صنعتی کشور است که در سال 1337 به طور رسمی به عنوان دانشگاه صنعتی گشایش یافت.
وی با اشاره به تحصیل 14هزار دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر، آن را حاصل زحمات روسا، استادان و مدیران در دوره‌های مختلف این دانشگاه دانست.
به گفته معتمدی، نقش مرحوم نفیسی به عنوان بنیانگذار این دانشگاه به طور قطع تاثیرگذارتر است.
وی به تاریخچه دانشگاه صنعتی اکبیر هم اشاره ای کرد و افزود: بنیان ‌گذار اصلی این دانشگاه مرحوم امیرکبیر بوده است؛ دارالفنون ترجمه پلی ‌تکنیک است و به همین دلیل بعد از انقلاب نام این دانشگاه به نام امیرکبیر ثبت شده است، چرا که نخستین پلی‌ تکنیک تهران را مرحوم امیرکبیر با عنوان دارالفنون تاسیس کرده است.
معتمدی گفت: البته به سبب وقایع تاریخی آن روزها، این روند متوقف می ‌شود تا در نهایت مرحوم نفیسی در سال 1336 با وجود فشارهای موجود در حکومت و وزارت علوم وقت، با ادغام دو مدرسه عالی این دانشگاه را تاسیس می ‌کند.
به گزارش ایرنا، پلی‌تکنیک تهران، نخستین دانشگاه صنعتی ایران و یکی از با سابقه ‌ترین موسسه های آموزش عالی ایران در زمینه ه فنی و مهندسی است.
نخستین دوره دانشجویان این دانشگاه در سال 1336 از طریق آزمون داخلی پذیرفته ‌شدند و از سال 1337 فعالیت آموزشی پلی‌تکنیک تهران، به‌ طور رسمی با پنج رشته مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی نساجی، مهندسی شیمی و مهندسی راه و ساختمان آغاز شد.
**6984** 1200

انتهای پیام /*


علمي آموزشي


دانشگاه


دانشگاه صنعتي امير كبير


موزه