گردشگری و توریسم

فرماندار اردکان: برای پیشگیری از ابتلای مردم به کرونا نظارت‌ها بیشتر می‌شود

به گزارش ایرنا بهروز شهابی زاد روز یکشنبه در نشست ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا و تشدید موارد بازرسی‌ها افزود: با اعلام شرایط اضطراری، از امروز بازرسی و نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی افزایش یافته است .

وی اضافه کرد: خستگی کادر درمان، مشکلات اقتصادی، مشکل تأمین هزینه‌های درمانی و پیشگیری، لزوم نظارت و مراقبت آگاهانه را دوچندان کرده است.

 فرماندار اردکان با بیان اینکه نظارت و بازرسی در حوزه اداره ها و اصناف، بازار و مراکز عمومی افزایش یافت، تصریح کرد : تمامی مراسم های روضه خوانی، برگزاری مجالس ختم قرآن  و ترحیم در فضاهای مسقف ممنوع شد و روضه خوانی فقط در فضای باز و با کسب مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی و با نظارت شبکه بهداشت و درمان امکان پذیر است.

شهابی زاد اظهار کرد: سالن های سینما و تئاتر هم تعطیل شد و برگزاری هرگونه جلسه، نشست و گردهمایی و تجمع افراد تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

وی با بیان اینکه کارمندان هنگام حضور در اداره حتما از ماسک استفاده کنند و هرگونه تخلف به عهده مدیر واحد مربوطه است، یادآور شد: ورود افراد بدون ماسک به نهادهای دولتی و شرکت ها ممنوع است و هیچ گونه خدماتی به آنها ارایه  نمی شود

همچنین سید محمد پورهاشمی، مدیرشبکه بهداشت و درمان اردکان با بیان اینکه سرعت شیوع ویروس کرونا در این شهرستان نگران‌ کننده است ،افزود: مردم را باید به رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی ترغیب کنیم.

به گفته وی در صورت رعایت نکردن دستورهای بهداشتی دانش آموزان و نیروهای مدارس می‌توانند منبع شیوع بیشتر بیماری کووید -۱۹ باشند.

در نشست یاده تشکیل تیم بازرسی و نظارت بر اداره ها و بانک‌ها ، ایجاد سامانه دریافت گزارش مردمی، نظارت ماموران  شهرداری‌ به جلوگیری از پخش مواد غذای نذری و محدود کردن مراسم در آرامستان مورد تاکید قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، تیم واحد بازرسی بر فعالیت اصناف، بازار و مراکز عمومی با مسوولیت فرمانداری تشکیل شود و صاحبان واحدهای صنفی مکلف به استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی باشند و فروشگاه‌های بزرگ هم محدودیت‌های تعداد مراجعه‌کنندگان را اعمال ‌کنند.

شهرستان ۱۰۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، احمدآباد و اردکان است.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز( شنبه) گفته بود که با فوت ۱۷۹ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی به بیماری کووید- ۱۹ در کشور به ۲۶ هزار و ۷۴۶ نفر رسید و ۳۰ استان در وضعیت قرمز یا هشدار کرونا قرار دارد.

سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۱۲ مهر ۱۳۹۹  و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۵۲۳ بیمار جدید شناسایی شد که از این تعداد هزار و ۴۰۱ نفر بستری شدند و مجموع بیماران به ۴۶۸ هزار و ۱۱۹ نفر رسیده است.

به گفته وی تاکنون ۳۸۷ هزار و ۶۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و چهار هزار و ۱۲۷ نفر از افراد بدحال هم تحت مراقبت قرار دارند که تاکنون چهار میلیون و ۹۵ هزار آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ هم در کشور انجام شده است.

لاری اضافه کرد که شرایط در تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد قرمز است و وضعیت در کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان به حالت هشدار رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در شرایط فعلی هرگونه ساده انگاری و عادی انگاری بیماری کووید- ۱۹ سدی در راه مبارزه با این بیماری است و عوارض آن دامنگیر همه مردم می شود.

وی تاکید کرد: این بیماری هنوز واکسن و داروی درمان قطعی ندارد و تنها راه مبارزه با آن تطبیق سبک زندگی و عمل به توصیه های بهداشتی است، امیدواریم با رعایت توصیه ها شاهد توقف روند رو به گسترش اپیدمی بیماری باشیم.