غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.
به گزارش «توریسم آنلاین» این دستورهای غذایی تحت تاثیر فتح سرزمین های تازه ؛ که مواد تشکیل دهنده جدیدی را در دسترس قرار می داد ،تغییر می کردند.
غذاهای اسپانیایی در میان محبوب ترین غذاهای دنیا شناخته می شوند و قدمت برخی از دستورالعملها به صدها سال می رسد.
هر منطقه از اسپانیا با تنوع در پادشاهی های متعدد ،دارای غذاهای منحصر به فرد و طعم خاص خود است.
در ادامه با هم سر یک میز که به روش اسپانیایی چیده شد، می نشینیم:
«تاپاس » در حقیقت یک پیش غذا است که به صورت لقمه بوده و محتویات آن بنا به سرد یا گرم بودن از پنیر و زیتون به ماهی سرخ کرده تغییر می کند.این پیش غذا در برخی رستورانها رایگان ارائه می شود.
«تورتیا د پاتاتاس» یا املت اسپانیایی با تخم مرغ ، سیب زمینی ،روغن زیتون ،پیاز و سیر درست می شود.
«پائیا» غذای ملی اسپانیایی هاست که ماده اصلی آن برنج است اما مواد دیگر آن منطقه به منطقه تفاوت دارد. پائیای والنسیایی ، دریایی ، سیاه ، گیاهی و مخلوط
سوپ «گازپاچو» یک سوپ سرد مخصوص تابستانها که از سبزیجات خام و مخلوط شده تهیه می شود.گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل ،پیاز ،سیر،روغن زیتون ، سرکه ،آب و نمک مواد تشکیل دهنده آن هستند.
«کرک کاتالانا» همان کرم بروله فرانسوی هاست با این تفاوت که سرد سِرو شده و همچنین پوست لیمو و دارچین به جای وانیل استفاده می شوند.
«گامباس آجیلو» یا میگوی سیردارکه میگوهای تازه به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون ، سیر ،فلفل سرخ می شوند.
پنیر «مانچگو» از شیر گوسفند درست می شود و بافتی کره مانند داشته و رنگ آن می تواند سفید ، زرد و حتی کمی قهوه ای باشد.
سس «آیولی» یک سس مایونز مدیترانه ای است که با سیر فراوان ،روغن زیتون و نمک درست می شود.
چون اسپانیا ساحل زیاد دارد ،پس خوردن «ماهی گریل شده» کنار ساحل عجیب نیست.ماهی ها داخل قایقی پر از شن و ماسه و ذغال داغ گریل می شوند.