گردشگری و توریسم

از راه اندازی مراکز تخصصی صنایع دستی حمایت مالی می شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، اصغر نورالله زاده روز پنجشنبه در کارگاه توانمندسازی فعالان رودوزی سنتی (سوزن دوزی) استان گلستان که در گنبدکاووس برگزار شد، اظهار داشت: حوزه صنایع دستی از ظرفیت های خوب برای ایجاد درآمد و اشتغال است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی، گلستان را از استان های با ظرفیت بالا در صنایع دستی سنتی دانست و گفت: این استان درصورتی که محصولات متنوع صنایع دستی آن در گستره ملی معرفی شود، قابلیت تبدیل شدن به مرکز عمده تولید و فروش محصولات صنایع دستی را دارد.
نورالله زاده اضافه کرد: صندوق کارآفرینی آمادگی دارد با انعقاد تفاهم نامه با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان، از راه اندازی مراکز تخصصی تولید و بازارچه فروش صنایع دستی و افرادی که غرفه های این بازارچه را بخرند، حمایت تسهیلاتی نماید.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه توانمند سازی فعالان حوزه رودوزی سنتی گلستان که توسط صندوق کارآفرینی امید با همکاری میراث فرهنگی این استان برگزار شد، تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه و نمایشگاه جانبی آن، توان افزایی هنرمندان و آشنایی آنان با بازار فروش محصولات این بخش است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: در بحث توان افزایی هنرمندان سوزن دوزی سنتی باید به سه حوزه شامل ایده پردازی برای ایجاد تنوع محصول متناسب با ذائقه مشتری و بازار، کاربردی کردن محصول و مهارت افزایی هنرمندان توجه شود.
نورالله زاده گفت: امروز صنایع دستی برای حضور در بازارهای داخلی و خارجی باید متناسب با نیاز مشتری و بازار تولید شود و دراین بخش باید آن را کاربردی نماییم تا برای تولید دیگر محصولات مانند کیف، کفش و پوشاک از سوزن دوزی نیز استفاده شود.
وی افزود: برای کاربردی کردن سوزن دوزی سنتی باید مراکز تخصصی طراحی و تولید ایجاد شود که دراین بخش صندوق کارآفرینی امید حمایت تسهیلاتی لازم را انجام می دهد.
نورالله زاده با اشاره به اینکه گلستان استانی گردشگر پذیر بوده و در مسیر تردد زائران امام رضا (ع) قرار دارد، پیشنهاد کرد: این استان هر ساله جشنواره هنرهای دستی سنتی را در گستره ملی برگزار کند.
وی گفت: این صندوق نیز آمادگی دارد به برترین های این جشنواره که توسط هیات داوران متشکل از هنرمندان با سابقه صنایع دستی انتخاب شوند، درحوزه ایده، طراحی و تولید برتر هدایای نفیسی اهدا نماید.
به گزارش ایرنا، دراین مراسم که مدیرکل میراث فرهنگی و مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گلستان، نماینده مردم گنبدکاووس درمجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه این شهرستان حضور داشتند، از تعدادی هنرمند برتر صنایع دستی (سوزن دوزی سنتی) این استان با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
گفته می شود استان گلستان افزون بر هفت هزار هنرمند فعال درحوزه سوزن دوزی سنتی دارد که 1700 نفر آن در شهرستان گنبدکاووس هستند.
/3039/1860

انتهای پیام /*


فرهنگي


صنایع دستی


صندوق کارآفرینی امید


گنبدکاووس