گردشگری و توریسم

800 کارگاه مرمت تا پایان سال راه اندازی می‌شوند

هادی احمدی روئینی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: ما چند نوع بنای در حال مرمت در ایران داریم؛ بناهای مشارکتی که مالک و ساکن این بناها مردم هستند و بخشی از بناها که در زیر مجموعه و تملک سازمان میراث فرهنگی کشور قرار دارد.
وی تشریح کرد: به تعبیر دیگر، تعدادی بنا یا خانه تاریخی که مردم خودشان به صورت شخصی مرمت می‌کنند و آن دسته از بناها که با نظارت یا مشارکت مالی ما مرمت می‌شود و به این ترتیب تعداد کارگاه‌های فعال در کشور به یک‌هزار و 200 می‌رسد.
احمدی گفت: ظرفیت کنونی ما تا 2 هزار کارگاه است که به محض تخصیص اعتبار، 800 کارگاه هدفگذاری شده دیگر به تعداد کارگاه‌های فعال اضافه خواهند شد.
وی با اشاره به این که در صورت تامین اتبار و تخصیص بودجه دولتی ظرفیت بیشتری برای فعال شدن کارگاه‌های مرمت در کشور وجود دارد، ادامه داد: طرح برپایی هشت هزار کارگاه مرمت به منظور اشتغال فراگیر به دولت ارائه شد و برای اجرای آن تنها نیازمند حمایت مالی هستیم.
مدیرکل حفظ و احیای بناهای تاریخی گفت: ما از نظر نیروی فنی، هیچ محدویتی نداریم زیرا نیروی فارغ التحصیل آماده به کار و استادان باتجربه زیادی داریم و با اجرایی شدن این طرح ها میراث فرهنگی تنها روی آنها نظارت خواهد داشت.
وی یادآورشد: در شرایط مالی کنونی که برای مرمت بناهای تاریخی با محدودیت اعتبار مواجهیم اولویت ما فقط بناهای اضطراری مثل مسجد جامع ساری، علاء الدوله سمنانی، پل‌ها، مسجد جامع و مسجدشیخ لطف الله اصفهان هستند هرچند دست کم در هر استان یک بنا داریم که نیاز فوری به مرمت دارد.
فراهنگ**3079** 9053

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


مرمت