اخبار گردشگری

آش کله جوش اراک

ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

– سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

– سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.

-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

آش کله جوش اراک

آش کله جوش اراک

آش کله جوش اراکآش کله جوش اراک