اخبار گردشگری

هواری قشم

ابتدا پیاز را کمى تفت مى‌ دهیم و بعد سبزى (گشنیز، شوید، شنبلیله. سیر) را در روغن سرخ کرده ماهى را که قبلاً نمک زده‌ شده از نمک شسته و آن را با سبزى سرخ مى‌ کنند و فلفل و ادویه و زردچوبه را کمى زیاد تر از ادویه‌ هاى دیگر به آن اضافه مى‌ کنند تا رنگ آن کاملاً زرد شود. بعد از سرخ شدن مواد مقدارى آب به آن اضافه مى‌ کنند تا کاملاً روى مواد را بپوشاند، هنگامى که آب جوش آمد برنج را که از قبل خیسانده بودند به آن اضافه مى‌ کنند تا آب آن کاملاً بخار شود و دم بکشد.

هواری از بهترین و خوشمزه و پر طرفدار ترین غذا های محلی قشم است حتما در سفرتان به قشم این غذای لذیذ را امتحان کنید.

هواری قشم

هواری قشمهواری قشم