اخبار گردشگری

موفلک قشم

گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته مى‌ کنیم تا رنگ آن قهوه‌ اى شود. بعد گندم‌ هاى برشته را مانند برنج در آب مى‌ خیسانیم.پیاز هاى خرد شده را کمى تفت مى‌ دهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه مى‌ کنیم. پوست و استخوان ماهى را که از قبل در آب نمک و زرد چوبه جوشانده‌ ایم جدا کرده و با پیاز سرخ مى‌ کنیم و آبى که ماهى را در آن جوشانده‌ ایم به ماهى و پیاز سرخ شده اضافه مى‌ کنیم هنگامى که آب جوش آمد گندم‌ هاى خیس شده را به آن اضافه مى‌ کنیم و صبر مى‌ کنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامى که در حال دم کشیدن است مى‌توانید مقدارى تخم گشنیز را روى گندم‌ ها بپاشید.

موفلک از غذا های پرطرفدار قشم است و بسیار خوش طعم است.

موفلک قشم

موفلک قشمموفلک قشم