رنجبر تصریح کرد: «هدف ما این است که غذاهای سنتی که متاسفانه در رستورانها طبخ نمیشود، شناسایی و احیا شود و بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که این غذاها به منوی غذایی رستورانها راه پیدا کند، چراکه امروزه وقتی به هرجای کشورمان سفر میکنیم، بیش از چند نمونه غذا در منوی رستورانها مشاهده نمیشود. با این تفاسیر، غذاهای سنتی یکی از جاذبههای عمده در هر منطقه محسوب میشوند.» این مقام مسوول همچنین اظهار کرد: «در سال گذشته شهر رشت بهعنوان شهر خلاق جهانی غذا انتخاب شد و این مهم حکایت از ظرفیتهای متعدد در حوزه غذا در کشورمان دارد.» او در نهایت خاطرنشان کرد: «از سال گذشته که این جشنوارهها برپا شد با استقبال بسیار زیادی مواجه شد، همچنین در بسیاری از اقامتگاههای بومگردی که در سال گذشته تعداد آنها افزایش یافته است، عمدتا از منوهای غذاهای سنتی استفاده میکنند.»