جزیره کیوشو (سومین جزیره بزرگ ژاپن) تجربه ای فراموش نشدنی از چشیدن غذاهای دریایی و لذت نوشیدن چای سبز است.
به گزارش “توریسم آنلاین” میانگین طول عمر در این جزیره که به جزیره آشپزی شهرت دارد، ۸۴ سال و ساکنان جزیره به خوردن غذاهای سالم شهرت دارند.
وعده های غذایی در رستوران های جزیره شامل تازه ترین سبزیجات و غذاهایی دریایی از ماهی های تازه صید شده،جلی فیش و صدف هستند.
روستای “هوشینو” در این جزیره قرار گرفته و بهترین چای سبز در آن کشت می شود.چای سبز سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدن ها برای هضم غذاهای لذیذ جزیره به کمک شمار می آید.
+ ۱۰ – ۲