این خوراک که تا سی چهل سال پیش در اکثر خانههای زرتشتیان تهیه می شد تقریباً ارزان ترین در نوع خود است . این شوربا که در آمریکا به نام سوپ پیاز معروف است از روغن، سیب زمینی،گوجه فرنگی یا رب گوجه ، بامیا و تخم مرغ ساخته می شود .برای تهیه این غذا باید مقداری سیب زمینی و پیاز را همراه با بامیا و گوجه فرنگی داخل روغن تف میدهند. سپس بعد از اضافه کردن نمک و فلفل ، آب به آن میافزایند. قدری دیگر سیب زمینی هم به آن افزوده و کمی از قبل از سرو این غذا چند عدد تخم مرغ را میشکنند و داخل مایع در حال جوش میریزند . معمولاً زرده تخم مرغ سالم میماند و مایع سفیده به صورت پراکنده در این مایع پخش میشود. نان خشک شده را در آب این شوربا تلیت میکنند و معمولاً با ترشی میل می کنند. بعد از آنکه نان به خوبی تلیت شد کمی هم صبر می کنند تا کمی خنک تر شود .
شوربای جِزُگ
۲۲
بهم