تور خارجی

سیرو سداب ارمنی

سیرو سداب ارمنی

این خوارکی که معجونی از سرکه و شکرو سیرو زردچوبه و روغن و نان است بوی بسیار تندی دارد . ابتدا سیر را در داخل روغن تف می دهند سپس در همان حال سرکه به روی روغن داغ می ریزند به طوری که بر بالای ماهی تابه شعله بلندی بر می‌کشد. داخل این خوارکی را در حالی که هنوز داغ است قدری نان تلیت کرده و به سر سفره می‌گذارند پس از پایان مراسم این کاسه را به مردم تعارف می‌کنند و هر یک به قدر سر قاشقی از آن را میل می‌کند.

تور ارمنستان | تور ارزان ارمنستان | قیمت تور ارمنستان