گردشگری و توریسم

افزایش پنج درصدی تولید لوبیای کشاورزی از مزارع گیلان

اکبرزاده عصر پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان داشت: پیش بینی می‌شود تا نیمه تیرماه امسال بیش از ۱۹ هزار تن پیله‌تر لوبیای کشاورزی از مزارع برداشت شود.
وی برداشت لوبیای کشاورزی بهاره در چهار هزار و ۸۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان ذکرکرد.
اکبرزاده علت افزایش محصول را افزایش بارش باران اعلام کرد و گفت: پیش بینی می شود ۱۶ هزار بهره بردار کشاورزی با برداشت لوبیای کشاورزی بهاره ۱۳۵ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان هستند.
گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است. پاچ باقلا در این استان در فصل های بهار و پاییز کشت می‌شود و برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز شده و تا آبان ماه ادامه دارد.
گیلانی‌ها به لوبیای محلی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند.

۷۲۹۶/‏۲۰۰۷/‏