گردشگری و توریسم

پنج هزار و773تن کلزا در شوشتر تولید شد

هاجر رحیم خانی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: سطح زیرکشت کلزا پارسال حدود سه هزار و۷۰۰ هکتار بوده که ۳۵۰ هکتار آن در جریان سیلاب و تند باد از بین رفت.

وی افزود: برداشت از سطح سه هزار و۳۵۰ هکتار از این مزارع امسال انجام شد که میانگین عملکرد در هر هکتار حدود ۲ هزار و۵۰۰ کیلو گرم محصول کلزا بود.

مدیرزراعت جهادکشاورزی شوشترادامه داد: برداشت کلزا در شهرستان شوشتر از نیمه دوم فروردین شروع شد و تا نیمه نخست اردیبهشت ادامه داشت.

روغن کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه ای بالایی برخوردار است و بین ارقام آن و در شرایط مختلف تنوع زیادی در ترکیب اسیدهای چرب آن مشاهده می شود.
کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله و دارای طیف به نسبت وسیعی از سازگاری اقلیمی است.
دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتیین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست دارد.

در شهرستان شوشتر بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
شهرستان شوشتر دارای سه بخش مرکزی، میان آب و شعیبیه است که مرکز آن در ۸۹ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

۷۱۵۹/‏۶۰۰۲