اخبار گردشگری

کشک زرد سیستان بلوچستان

۱٫ یه پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن حیوانی (روغن زرد) طلایی می کنیم. (به قول خودشون قرمز می کنیم) روغن حیوانی خب مسلما بهتره اما اگه نبود هم مهم نیست.

۲٫ به مقداری کشک مرغوب و خشک هم نیاز داریم.

۳٫ پیازها که طلایی شد، دو سه قاشق از این کشک خشک رو توش می ریزیم و خوب تفت می دیم و هم می زنیم. (به ازای هر نفر، یه قاشق کشک مناسبه)

۴٫ آب رو کم کم می ریزیم توش و هم می زنیم یکسره (یهو نریزین آبکی بشه و توش شنا کنین ها!) این مقدار آب، چشمی هست چون کیفیت کشک ها متفاوته.

۵٫ وقتی کشک توی آب حل شد میذاریم کمی بمونه تا جا بیفته. (حرارت ملایم)

۶٫ باید غلظتی مثل ماست شل یا فرنی شل، درحد سوپ داشته باشه..البته خیلی ها هم خیلی رقیق می کنن که من شخصا دوست ندارم.

۷٫ تمومه و می تونیم توی ظرف بریزیم و نون توش تریت (یا تیلیت!!) کنیم.

نکات:

۱٫ خیلی ها توش سیر هم می ریزن. منم دوست دارم. اگه خواستین بعد از اینکه پیاز تفت خورد سیر رو اضافه کنین.

۲٫ بعضیا توش گوجه هم خرد می کنن و تفت می دن. درصورت تمایل بعد از تفت خوردن پیاز اضافه کنین.

۳٫ به جای آب، آب گوشت یا قلم داشته باشین بریزین خیلی خوشمزه تر میشه.

۴٫ خیلی ها وقتی آبگوشت درست می کنن فرداش با آب باقیمونده از آبگوشت، کشک درست می کنن. خیلی هم خوشمزه میشه.

۵٫ بعضیا هم دیدم روش قیمه می ریزن اونم خوشمزه میشه.

کشک زرد سیستان بلوچستان

کشک زرد سیستان بلوچستان

کشک زرد سیستان بلوچستان

کشک زرد سیستان بلوچستان

کشک زرد سیستان بلوچستان

کشک زرد سیستان بلوچستانکشک زرد سیستان بلوچستان