از گوشت مرغ نیز در سوپ مرغ، سوپ مرغ با برنج، سوپ عروسی، تارخانا و … استفاده می کنند.
آش های تهیه شده با ماهی ایشخان (نوعی قزل آلای ارمنی) و انواع آش قارچ: جالب است بدانید ماهی ایشخان که محبوب ارامنه است به صورت های مختلف کبابی، آب پز، بخارپز، سرخ شده و همچنین آش ماهی ایشخان طرفداران خود را دارد.
آش های لبنی مانند آش ماست، اسپاس، آبدوغ، بورانی و غیره و آش های شیرین مانند آش کشمش و غیره نیز در ارمنستان طرفداران خود را دارد.
آش شیرین (آنوش آپور)، غذای مخصوص عید پاک ارامنه است که با حبوبات، میوه های خشک و گردو و کمی عسل تهیه می شود.
منبع : نیک صالحی