اخبار گردشگری

سیستان و بلوچستان آبان ماه میزبان نخستین تور گردشگران خارجی

مجتبی میرحسینی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گردشگران خارجی در قالب این تور هشت روزه از اماکن تاریخی، گردشگری و جاذبه ‌های طبیعی سیستان و بلوچستان دیدن می کنند و از نزدیک با آیین ها و آداب و رسوم مردم این استان آشنا می شوند.
وی افزود: برقراری این تور گردشگری نتیجه تلاش های ۲ ساله میراث فرهنگی برای تغییر تصویر ذهنی مردم ایران و جهان نسبت به سیستان و بلوچستان و معرفی چهره واقعی این استان امن و توانمند است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌ های گردشگری استان و ثبت خاطره ای ماندگار در اذهان از جمله اقداماتی است که می تواند عامل تداوم برگزاری این تورها باشد.
میرحسینی افزود: رایزنی های اولیه نشان از علاقه مندی این توریست ها برای حضور در روستاها و اقامتگاههای بوم گردی استان دارد.
وی گفت: حدود ۳۵۰ هزار گردشگر خارجی در ۶ ماه نخست امسال وارد سیستان و بلوچستان شدند و از جذابیت های بی نظیر این استان دیدن کردند.
وی اظهار داشت: این مسافران بیشتر از کشورهای همسایه و اروپایی مانند آلمان، مجارستان، مالزی، ایتالیا، اتریش، انگلیس، استرالیا و هلند وارد سیستان و بلوچستان شدند.
وی افزود: علاوه بر جاذبه های دیدنی سیستان و بلوچستان، آداب و رسوم مردم این دیار نیز برای گردشگران خارجی بسیار جذاب و خاطرانگیز بود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: افزایش حضور گردشگر از کشورهای خارجی به ویژه اروپایی به این استان به دلیل جریان سازی است که در ۲ سال اخیر با برپایی نمایشگاههای گردشگری در کشورهای عمان، آلمان و روسیه ایجاد شده است.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر باستانی، تاریخی، فرهنگی و مکان های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی، منطقه آزاد و کوه سرافراز تفتان و از همه مهمتر مردمی مهربان و میهمان نواز همواره چشم انتظار مسافران و گردشگران است.
وجود مرزهای طولانی زمینی و دریایی و سدها و رودخانه های متعدد، باغات میوه های گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندی ها و جاذبه های پهناورترین استان کشور است.
سفر به سیستان و بلوچستان از طریق هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان- زاهدان – زابل، کرمان – زاهدان، کرمان – ایرانشهر و جاسک -کنارک – چابهار امکان پذیر است.
سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود.
۳۰۴۲**۶۰۸۱ خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


گردشگری خارجی


سیستان و بلوچستان