گردشگری و توریسم

خلخال به اهداف طرح زمستان بیدار دست یافت

به گزارش ایرنا ، احمد قنبری روز دوشنبه در جلسه ستاد برگزاری جشنواره های خلخال افزود: برگزاری 2 جشنواره موفق شب یلدا و ورزش ها و نخستین جشنواره زمستان بیدار استان اردبیل در این شهرستان حاکی از نزدیک شدن به اهداف طرح ملی زمستان بیدار و حرکت در راستای تحقق کامل اهداف این طرح و خواسته استاندار اردبیل مبنی بر استفاده از ظرفیت گردشگری زمستانی منطقه است.
وی گفت: جشنواره های زمستانی همچون جشنواره بازی ها و ورزش های زمستانی خلخال که هفته گذشته با حضور هزاران نفر از اهالی بومی منطقه و میهمانانی از سراسر کشور در منطقه طهرستان این شهرستان برگزار شد، موجب معرفی جاذبه های گردشگری ، تاریخی و طبیعی منطقه به گردشگران و رونق صنعت گردشگری زمستانی شد.
او همچنین با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره اظهار کرد: در حالی که در بسیاری از مناطق کشورمان برای دیدن مناظر برفی صدها کیلومتر راه می روند و یا ماه ها در انتظار اولین بارش برف زمستانی هستند، جای جای این شهرستان مملو از برکت خدادادی برف و زیبایی های زمستانی برای برگزاری ده ها برنامه شاد و مفرح زمستانی است.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری جشنواره های مختلف در این شهرستان ایجاد شور و نشاط اجتماعی بهمراه معرفی جاذبه های گردشگری زمستانی منطقه است، افزود: زمانی که در نخستین جلسه ستاد برگزاری جشنواره ها از برنامه ریزی برای اجرای 24 جشنواره در طول سال شهرستان خبر داده شد برای برخی افراد این خبر به سختی قابل قبول بود ولی امروزه این امر در حال تحقق کامل است.
قنبری از برگزاری جشنواره فرهنگی ، ورزشی و بازی های بومی و محلی (آنا) در خلخال در چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: این جشنواره با جضور ورزشکاران و هنرمندان این شهرستان و میهمانانی از مناطق مختلف کشورمان از جمله شهرستان های اردبیل ، رضوانشهر ، تالش و فومن از استان گیلان و کلیبر استان آذربایجان شرقی ساعت 15 در سالن ورزشی 2 هزار نفری پوریای ولی این شهر برگزار می شود.
او اجرای برنامه های شاد ، موسیقی محلی ، ورزش های سنتی ، بومی و محلی ، نمایش و برنامه های ویژه از سوی گروه های ورزشی و هنری خلخال و شهرستان های مختلف را از جمله برنامه های پیش بینی شده این جشنواره ذکر کرد.
شهرستان خلخال با 95 هزار نفر جمعیت در جنوبی ترین منطقه استان اردبیل در همسایگی استان های آذربایجان شرقی ، زنجان و گیلان واقع شده است.
وجود 12 کیلومتر مرز مشترک با استان سرسبز گیلان ، جاده زیبا و جنگلی خلخال به اسالم ، مناطق نمونه گردشگری الماس ، چشمه ازناو ، چشمه میرعادل بولاغی اندبیل ، امامزاده عبدلله کلور ، جاده زیبای خلخال به شاهرود ، آبشار نره گر روستای هدف گردشگری اسبو ، آبشار سفیداب روستای لرد ، آبشار سجن بخش شاهرود ، آبگرم روستای تیل ، روستاهای هدف گردشگری کزج ، نمهیل ، برندق و خمس ، قلعه کیلوان ، کاروانسرای چنارلق ، کاروانسرای شاه عباسی ، پل تاریخی پردیس و بنای چهار گوش همراه با جاذبه های طبیعی و تاریخی خلخال را به یکی از شهرستان های گردشگرپذیر استان اردبیل و کشور تبدیل کرده است.
شهرستان خلخال ، استان اردبیل را به استان گیلان متصل می کند، جاده خلخال – اسالم و خلخال – پونل 2 راه ارتباطی استان های اردبیل و گیلان می باشد.
7119/6018

انتهای پیام /*


فرهنگي


جشنواره


قنبري


خلخال