اخبار گردشگری

آثار تاریخی ابرکوه بستری برای بازدید گردشگران نوروزی است

محمد کاظمی نسب، روز شنبه در حاشیه نشست ستاد سفر نوروزی شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه، ابرکوه دروازه ورودی استان های جنوبی کشور به استان یزد است، تاکید کرد: این شهر در مسیر طریق الرضا (ع) کشور قرارد دارد و سالانه مسافران زیادی از این جاده برای زیارت، سیاحت و گردشگری از آن استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید همواره نگاه ویژه ای به صنعت گردشگری دارد، ادامه داد: این شهرستان علاوه بر گردشگری ،در صنایع دستی هم هنرمندان فعالی دارد.
کاظمی نسب با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های گردشگری و تاریخی ابرکوه یادآور شد: این شهرستان به عنوان یکی از ۱۴ شهر نمونه کشوری بیش از ۴۰۰ اثر دارد که ۱۲۵ اثر تاریخی ، طبیعی و معنوی آن در فهرست آثار ملی ثبت شد.
وی ادامه داد: از جمله آثار این منطقه می توان به درخت سرو ۴۵۰۰ ساله ، مسجد جامع ، منزلگاه امام رضا (ع)، ارگ شهرسب ، خانه های بوم گردی و هشت روستای نمونه هدف گردشگری و بافت تاریخی ۱۶۲هکتاری اشاره کرد.
فرماندار ابرکوه اظهار کرد: با توجه به زیرساخت ها زمینه برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری شهرستان بسیار فراهم است .
شهر ابرکوه در فاصله ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد – شیراز قرار دارد و فاصله آن تا شیراز ۳۰۰ کیلومتر و تا اصفهان ۲۸۰ کیلومتر است.
در پایگاه خبری استانداری یزد در وصف ابرکوه نوشته شد که مرکز این شهرستان در فاصله۱۴۰ کیلومتری غرب یزد مرکز این استان قرار دارد.
این شهرستان با پنجهزار و ۳۸۱ کیلومتر مربع مساحت و حدود ۵۳هزار نفر جمعیت( در حال حاضر ) مشتمل بر ۲بخش مرکزی و بهمن و چهار دهستان است.
معیشت مردم عمدتا از طریق فعالیت در بخش های کشاورزی، خدماتی و صنعت تامین می شود.
عمده‌ ترین سطح زیرکشت ابرکوه مربوط به گندم و پسته (دومین محصول عمده ابرکوه) است.
از دیگر محصولات باغی و زراعی آن می‌توان از زرد آلو، انار و انگور، بادمجان، پیاز و طالبی نام برد.
مرغداری و گاوداری به شیوه‌های سنتی و پرواربندی نیز از دیگر فعالیت‌های اقتصادی مردم این دیار کهن تلقی می‌شود.
از جمله مراکز و جاذبه‌های توریستی و دیدنی آن علاوه بر بافت قدیم شهر، سرو تاریخی، خانه آقازاده، گنبدعالی، ارگ شهراسب ، مسجد‌جامع، مقبره پیر‌حمزه سبزپوش و یخچال را نام برد.
موقعیت جغرافیایی و ارتباطی آن با شهرهای شیراز، اصفهان و یاسوج مرکز استان ‌های فارس، اصفهان ، کهگیلویه و بویراحمد، این شهرستان را به دروازه تجارت استان یزد از جهت غربی تبدیل کرد.
برخورداری از زیرساخت‌ های صنعتی (وجود شهرک و نواحی صنعتی)، خط انتقال گاز، نیروی متخصص و کارآمد در زمینه صنعت و معدن، معادن سنگ‌های متعدد ساختمانی و خاک‌نسوز، فلدسپات ، مرمر و مرمریت، دسترسی راحت تولید‌کنندگان به بازارهای هدف، علاقه سرمایه‌داران منطقه به سرمایه‌گذاری در بخش صنعت، وجود آب و هوای مناسب در ماه‌های مختلف سال به ‌عنوان قابلیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان محسوب می‌شوند.
برخورداری از مشوق های مناطق کمتر توسعه یافته از جمله دیگر مزیت های این شهرستان است.
۷۵۴۰/ ۲۰۴۷/ خبرنگار: کارگر ابرقوئی ** انتشار: عباسقلی اشکورجیری

انتهای پیام /*


فرهنگی


ستاد نوروزی


گردشگری


شهرستان ابرکوه