گردشگری و توریسم

بیش از هزار تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شد

مسعود الماسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به جوجه ریزی سه واحد تولیدی پرورش بوقلمون با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار قطعه در استان گیلان افزود: گیلان جزو رتبه های برتر تولید و پرورش بوقلمون است.

وی با بیان اینکه رتبه اول تولید بوقلمون مادر متعلق به گیلان است، اظهار داشت: این خطه در تولید بوقلمون نیمچه گوشتی رتبه پنجم، مادر گوشتی رتبه دوم و تولید بوقلمون گوشتی رتبه چهارم کشوری را دارد.

الماسی خاطر نشان کرد: همچنین  ۱۵ واحد فعال تولید بوقلمون گوشتی به صورت صنعتی با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه داریم ضمن آنکه در بخش خانگی و سنتی نیز بالغ بریک میلیون قطعه بوقلمون به صورت بومی در استان تولید می شود.

وی تشکیل زنجیره‌ های تولید بوقلمون را موجب افزایش ارزش‌ افزوده درآمد پرورش‌ دهندگان دانست و اضافه کرد: این زنجیره در گیلان در حال شکل‌گیری است و تشکیل آن منافع خوبی برای استان به همراه خواهد داشت.

هفت واحد بوقلمون مادر با ظرفیت بیش از ۴۰ هزار قطعه در استان گیلان فعال هستند.