گردشگری و توریسم

سالانه ۲۱۴ هزار تن محصولات کشاورزی در جویبار تولید می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران ، غلامرضا سعیدی مساحت اراضی کشاورزی و باغی این شهرستان را ۲۷ هزار هکتار اعلام کرد.

وی از برنج به عنوان مهم ترین محصول کشاورزی جویبار نام برد و گفت که این شهرستان ۱۰ هزار و ۱۹۰ هکتار شالیزار دارد.

سعیدی عمده محصولات باغی جویبار را هم مرکبات با سطح زیرکشت پنج هزار و ۲۰۰ هکتار اعلام کرد.

وی از میوه درختان سیاه ریشه ، سبزی و صیفی ، گیاهان گلخانه‌ای و گل و گیاه زینتی بویژه محصولات راهبردی مانند گندم، کلزا و ذرت به عنوان دیگر تولیدات کشاورزی جویبار نام برد.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار از وجود سه هزار و ۵۰۰ واحد دامداری با ۲۳۰ هزار راس گاو و گوسفند در این شهرستان خبر داد و گفت که سالانه ۲ هزار و ۱۰۰ تن گوشت قرمز در جویبار تولید می شود.

وی فعالیت ۱۶۴ واحد مرغداری گوشتی با تولید سالانه ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید را از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی جویبار عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت : بخش کشاورزی با وجود ۲۱ هزار بهره بردار در بخش زراعت و باغبانی و سه هزار نفر در بخش دام و طیور، نقش اساسی در توسعه تولید، اشتغال و اقتصاد این شهرستان دارد.