اماکن دیدنی ایران

برگزاری نمایشگاه مجازی خوراک‌های دماوندی در روز جهانی غذا

میراث آریا: روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، شهرام شریفی امروز چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۹۹، با بیان اینکه گردشگری غذا شاخه‌ای کمتر شناخته شده از صنعت گردشگری در ایران است، افزود: «تنوع غذایی و سنت میهمان‌نوازی ایرانی‌ها و همچنین نحوه طبخ خوراک‌های محلی برای گردشگران جذاب است.»

او عنوان کرد: «فرهنگ غذایی هر شهرستان بر اساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس، شکل می گیرد، خوراک‌های بومی و محلی دماوند نیز مطابق با جغرافیای آن، به‌عنوان یک منطقه سردسیر است.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند بیان کرد: «وجود باغ‌های فراوان نظیر گردو، موجب شده تا بیشتر غذاهای این منطقه حاوی این محصول باشد.»