گردشگری و توریسم

بیش از ۴۵ هزار تن گوشت در قزوین تولید شد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این مقدار ۳۰ هزار تن گوشت سفید (مرغ) و ۱۵ هزار و ۴۱۶ تن نیز گوشت قرمز (گوساله و گوسفند) بوده است.

علی شاپورزاده افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری میزان تولید گوشت سفید در استان قزوین به ۶۵ هزار تن و گوشت قرمز نیز به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن افزایش یابد.

وی با بیان اینکه نهاده ها و خوراک دام و طیور که زیربنای تولید گوشت است به میزان مورد نیاز و تقاضای آنها تهیه و در اختیار تولیدکنندگان محصولات دامی قزوین قرار گرفته است، یادآور شد: میزان تولید گوشت سفید و قرمز در قزوین علاوه بر تامین نیاز شهروندان استان، بخشی از نیازهای استان های همجوار و پایتخت را نیز تامین می کند.

استان قزوین دارای ۴۲۲ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه و ۷۳ واحد مرغداری تخم گذار به ظرفیت هشت میلیون قطعه است. 

این استان همچنین در بخش دام در مجموع با احتساب واحدهای دامی صنعتی و سنتی، دارای ۹۸۳ هزار راس گاو، ۷۰۰ هزار راس گوسفند و ۱۴۰ هزار راس بز است