گردشگری و توریسم

لزوم تسریع در روند امور اجرایی نوسازی پیکان شهر

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲ تهران، «علی نوذرپور» با اشاره به اینکه شهرک پیکان شهر در ناحیه ۶  این منطقه واقع شده و امور مربوطه با همکاری شهردار این ناحیه و مدیریت پیکان شهر ادامه خواهد داشت، گفت: همه عوامل و ذی نفعان موضوع، اتفاق نظر دارند که مراحل اجرایی نوسازی پیکان شهر به سرانجام برسد و در این راستا شهردار و شورای شهر تهران نیز بر موضوع تعیین تکلیف پیکان شهر نظر ویژه داشته اند.  

شهردار منطقه ۲۲ در ادامه با بیان اینکه برای تسریع در روند امور اجرایی مرتبط با پیکان شهر و هرگونه مکاتبه و اطلاعاتی که در این خصوص رد و بدل می شود باید به عوامل ذی ربط گزارش داده شود، بیان داشت: می‌توان برای ساماندهی مسائل و مشکلات پیکان شهر از ظرفیت های فکری، دانشی و تجربی سازمان بازآفرینی و در صورت امکان از تسهیلاتی که دولت برای بازآفرینی در اختیار می گذارد نیز به نحو احسن استفاده کرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در طرح تفصیلی ویژه، تراکم ۸ شهرک در منطقه، حفظ شده است، افزود: در دوره های مدیریت قبلی این تراکم ها بیش از ظرفیت منطقه بارگذاری شده بود، ولی دولت و شهرداری اجازه افزایش تراکم و تخریب بیش از حد منطقه را به آنها نداد اما در طرح تفصیلی ویژه، شهرک پیکان شهر به واسطه قدمت و جمعیتی که دارد مورد استثناء قرار گرفته است.
 
نوذر پور همچنین خاطر نشان کرد: به دلیل فعالیت ها و کارهای اجتماعی خوبی که صورت گرفته است نگاه ویژه ای به پیکان شهر وجود دارد و علی رغم تمام مشکلاتی که در این راه وجود داشت، از پیگیری و اهتمامی که دوستان و همکاران داشته اند سپاسگزاریم.

وی در ادامه جلسه از مدیریت پیکان شهر خواست که برنامه اقدام طرح نوسازی، با نظر مشورتی نوسازی و شهرسازی و هیات مدیره را برای تحقق این پروژه تهیه کنند تا بر اساس آن پیگیری های لازم تا اجرایی شدن طرح صورت پذیرد.

شهردار منطقه ۲۲ متذکر شد: بر اساس این طرح و با ارائه برنامه اقدام، به شهردار و مطرح کردن آن با معاونان شهردار متناسب با این طرح، برنامه ها را پیش می بریم و کار را در موعد مقرر به نتیجه می رسانیم.

نوذرپور با اشاره به اینکه در ابتدای کار، مشاور، پیکان شهر را به عنوان بافت ارزشمند معاصر لحاظ کرده بود و تراکم آن را نمی پذیرفت، توجه شورای شهرسازی و معماری را به این موضوع بیان کرد و تصریح کرد: نوع بافتی که در شهرک وجود دارد نباید دچار تغییر شود و بلوک بندی، شبکه سازی و فضاهای موجود بایستی یادآور معماری شهرسازی دوره پهلوی دوم باشد.