گردشگری و توریسم

استاندار: کمبود آب باعث به ثمر نرسیدن طرح‌های سرمایه‌گذاری در اصفهان شد

عباس رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به ضرورت اجرای طرح‌های سرمایه گذاری در استان افزود: در بخش‌های مختلف با مشکلات فراوانی از جمله مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه هستیم که باید برطرف شود.

استاندار اصفهان بیان کرد: اصفهان تشنه است و باید برای رفع تشنگی این استان در ابعاد مختلف اقداماتی صورت گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: در استان اصفهان تعدادی طرح اقتصادی از حدود ۱۲ سال پیش بلاتکلیف مانده بود از این رو امروز در جلسه‌ای در خصوص این طرح‌ها تصمیم گیری شد.

سید حسن قاضی عسگر، یکی از مهمترین طرح‌های سرمایه گذاری را طرح گردشگری الماس هزار چشمه دانست و ادامه داد: مقرر شد در شهرستان سمیرم و در قالب ۲۹ هکتار آب است طرح تامین شود.

وی اضافه کرد: طرح گردشگری الماس هزار چشمه سمیرم مجموعه‌ای ارزشمند است که با مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به طرح کلان ملی در روستای مورک گفت: راه اندازی کشت و صنعت در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار با تکنولوژی جدید که برای گیاهان کم آب‌بر و اقتصادی اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح توسط شرکت‌های سرمایه گذاری و بخش خصوصی برای توسعه کشت بادام، گردو و پسته با تکنولوژی جدید اجرا می‌شود همچنین با اجرایی شدن این طرح ۴۷۲ نفر مشغول به کار می‌شوند.

قاضی عسگر خاطرنشان کرد: مشکل اساسی ما در مصرف آب، الگوی کشت مناسب است.

وی اضافه کرد: مقرر شد در محدوده شهرستان‌های خوانسار و گلپایگان باغ نمونه ۲۰ هکتاری برای پرورش گردو و بادام اختصاص دهند تا کشت گیاهان ارزشمند و اقتصادی را توسعه دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در استان ارزش آب را ندانستن است و آب را صرف تولید محصولاتی می‌کنیم که سودده نیستند.

به گفته قاضی عسگر، حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های سرمایه گذاری مورد نیاز است.

وی تصریح کرد: در این جلسه مساله آب فولاد نطنز مطرح شد که قرار شد این آب از طریق چشمه‌ای که وجود دارد و پساب تامین شود.

قاضی عسگر خاطرنشان کرد: درباره تخصیص آب طرح تولید فولاد فروآلیاژ در شهرک صنعتی کوهپایه توسط سرمایه گذار خارجی تصمیم گیری شد.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.