گردشگری و توریسم

بیش از ۷۰ تن عسل در دامغان تولید شد

سید محسن طباطبائیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امسال در کنار تولید عسل، فرآورده‌هایی همچون گرده، ژل رویال، موم ،بره موم و زهر زنبور عسل نیز تولید شده است.

وی اظهارداشت: میانگین تولید عسل از هر کُلُنی، با توجه به تعداد ۱۳ هزار کندوی زنبورعسل، هفت کیلوگرم است.

طباطبائیان تصریح کرد: شهرستان دامغان به علت تنوع گیاهی فراوان و رویش گون، زِنیان، آفتابگردان، خارشتر و یونجه، از عسل های تولیدی با کیفیت مطلوب برخوردار است.

وی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ زنبور دار در این شهرستان به کار پرورش زنبور عسل مشغول هستند که در مجموع در این زمینه ۵۰۰ شغل به صورت مستقیم ایجاد شده است.

طباطبائیان اضافه کرد: صدور مجوز زنبورداری برای افراد دارای بیش از ۴۰ کندو اعطا می‌شود و افراد فاقد بیمه نیز می‌توانند از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

وی افزود: ارائه تسهیلات بانکی، تحویل دارو توسط دامپزشکی، توزیع شکر برای تغذیه زمستانی توسط شرکت تعاونی زنبورداران و برگزاری کلاس های آموزشی از جمله خدمات جهاد کشاورزی دامغان است.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: ۷۰ درصد از ملکه های زنبورعسل اصلاح‌شده کشور به تعداد ۴۰ هزار فروند، در زنبورستان کویر جنوب این شهرستان تولید می‌شود. 

مناطق مهماندوست، طزره، دروار، دیباج، برم، قهاب رستاق مهمترین مناطق پرورش زنبور عسل این شهرستان است.