گردشگری و توریسم

افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

 علی شاپورزاده افزود: این میزان جوجه در ۲۹۶ واحد پرورش مرغ گوشتی پرورش داده و تولید شده است.

وی اظهار داشت: با وجود مشکلات ناشی از تامین نهاده های دامی به دلیل تحریم های ظالمانه دشمان، تولید کنندگان استان اقدام به جوجه ریزی این میزان قطعه جوجه کرده اند که موفق به تولید 22 هزار تن گوشت مرغ شده اند.

شاپورزاده تصریح کرد: از این میزان جوجه ریزی انجام شده شهرستان قزوین با ۴۲ درصد بیشترین میزان جوجه ریزی را داشته و شهرستان های تاکستان با ۳۴ درصد، بوئین زهرا ۹ درصد، آبیک ۶ درصد، آوج ۶ درصد و البرز سه درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.

به گفته این مسوول، پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بیش از 65 هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شود.

در حال حاضر ۴۴۱ واحد مرغداری به ظرفیت ۱۰میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در استان قزوین دارای پروانه بهره برداری هستند.