گردشگری و توریسم

طرح‌های عمرانی در روستاهای مراغه با سرعت پیش می‌رود

مصطفی مجیدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در طول سه ماه گذشته و با همکاری اهالی و از محل اعتبارات دهیاری ها، سرعت اجرای پروژه ها چند برابر شده و بیش از یکصد پروژه در روستاهای این بخش در حال اجراست.
وی با تقدیر از زحمات دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها در طول این مدت گفت: در ۲ هفته اخیر برخی از پروژه ها رو به اتمام بوده و در تلاشیم در آینده نه چندان دور مابقی پروژه ها را به اتمام برسانیم.

مجیدی شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی مراغه را یکی از تعاونی های موفق و نمونه کشور عنوان کرد و گفت: بیشتر پروژه های اجرایی بخش مرکزی توسط این شرکت در حال انجام است.

وی از هزینه کرد ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی برای طرح های در حال اجرای این بخش خبر داد و گفت: آسفالت ریزی در ۱۷ روستای چوان علیا، نرج آباد، زنق، امیر، سنوکش، قوزلوجه، قراتلو، علویان، چوانباغ، قلعه خالصه، آغکند ثمرق، تازه کند سفلی، چکان، کهجوق، چوان علیا، قره ناز علیا و تازه کند قاسم خان با ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار از مهمترین پروژه های عمرانی در حال اجراست.

وی به اجرای پروژه جدول گذاری در ۲۰ روستای این بخش اشاره کرد و گفت: موسی درق، زنق، قوزلوجه، قره کند خطب، گل تپه، چوانباغ، نرج آباد، مغانجیق، تازه کند سفلی، تازه کند علیا، طالبخان، چکان، کهجوق، چوان سفلی، چوان علیا، قره برقع، خرمازرد، گل، حاجی کرد و خطب از جمله روستاهای هستند که پروژه جدول گذاری با متراژ کلی ۵ هزار و ۳۲۰ متر و اعتبار ۹۱۵ میلیون تومان اجرا می شود.

بخشدار مرکزی مراغه افزود : اجرای سنگ چینی و کفپوش در ۵ روستای کهلان، یایشهری، آشان، چوان علیا و قره برقع با متراژ کلی ۲ هزار و ۵۰ متر مربع و با اعتبار بیش از ۳۲۰ میلیون تومان و همچنین اجرای دیوار حایل و سنگی در ۵ روستای سنوکش، قوزلوجه، گل تپه، علویان و شلیلوند با متراژ کلی ۷۵۰ متر مکعب و اعتبار ۲۲۰ میلیون تومان از دیگر پروژه های در حال اجرا در بخش مرکزی این شهرستان است.

مجیدی ادامه داد: لکه گیری آسفالت معابر، شن ریزی معابر، ساماندهی آرامستان ها، مسیرگشایی، تکمیل ساختمان دهیاری، ساماندهی سطل های زباله، جابجایی تیر برق، نصب سرعت گیر و تکمیل غسالخانه از جمله دیگر پروژه هایی است که با هزینه کرد بالغ بر ۷۴۵ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی افزود: توسعه متوازن و توزیع عادلانه امکانات در روستاهای بخش مرکزی از مهمترین دغدغه های بخشداری است و این مجموعه نیازمند همکاری و همراهی اهالی، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهاست.

وی با تقدیر از همکاری دستگاه های اجرایی شهرستان گفت: امیدواریم با اجرای پروژه های اساسی و زیرساختی روستاهای بخش مرکزی را به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل کنیم.

بخش مرکزی مراغه با ۷۴ روستا دارای ۶۸ هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با ۲۴۵ نفر عضو و ۶۶ روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.