اماکن دیدنی ایران

فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا، یک پیش غذای سریع و خوشمزه


قاصدک 24

مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید.

سیمرغ: مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد

 فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

فیله مرغ : 10 عدد
پنیر گودا : 5 ورق
نمک، فلفل، ادویه، زعفران : کمی
پودر سوخاری ریز : یک بسته
پودر سوخاری درشت : یک بسته
تخم مرغ : 3 عدد

فیله مرغ

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید نباد بافت فیلمه از هم جدا شود.
پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.
فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.
مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.
مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.
در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.
این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.


صوفی