گردشگری و توریسم

تولید حدود هشت هزار تن گوشت مرغ در ایرانشهر

سید عبدالناصر سجادی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ایرانشهر دارای ٢۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۶٠٠ هزار قطعه در هر دوره  است به طوریکه این شهرستان را به عنوان یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تبدیل کرده است. 

وی بیان کرد: شرایط آب و هوایی مساعد ایرانشهر موجب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ در این واحدها انجام شود. 

وی ادامه داد: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین ۴٠ تا  ۴۵ روز است.

رییس اتحادیه مرغداران ایرانشهر با بیان این که بیش از هزار نفر در مرغداری‌های منطقه مشغول به کار هستند، گفت: مرغ های تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط استان نیز عرضه می‌شود.

وی اظهارداشت: مصرف سالانه ایرانشهر ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید است به طوریکه تولید مازاد به دیگر نقاط سیستان و بلوچستان عرضه می‌شود.

سجادی بیان کرد: سه واحد مرغداری دیگر نیز امسال در ایرانشهر به بهره‌برداری می‌رسد.