گردشگری و توریسم

سالانه بیش از ۱۶۰ تن گوشت بوقلمون در کهگیلویه تولید می‌شود

علیرضا نکویی زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت:  در این شهرستان ۲ مزرعه پرورش بوقلمون با اشتغالزایی ۱۰ نفر بصورت مستقیم فعالیت دارند .

وی بیان کرد: این ۲ مزرعه در هر دوره ظرفیت پرورش هفت هزار قطعه بوقلمون را دارند.
 نیکویی زاده افزود: گوشت تولیدی این مزارع علاوه بر مصرف داخلی به استان‌های فارس، خوزستان، اصفهان و تهران صادر می‌شود.
وی نبود کشتارگاه بوقلمون در استان، کمبود نهاده‌های دامی و بازار فروش  را از جمله مشکلات پرورش دهندگان بوقلمون در این شهرستان اعلام کرد.

نکویی زاده تصریح کرد: جهاد کشاورزی آمادگی کامل برای حمایت از کشاورزان در راستای تحقق شعار سال را دارد و از سرمایه‌گذاران عرصه‌های مختلف بصورت ویژه حمایت می‌کند.