گردشگری و توریسم

زنان شیروان هنر آشپزی خود را در معرض دید مسافران قرار دادند

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شیروان در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: زنان در این جشنواره با پخت انواع غذا، شیرینی، آش و فطیر و عرضه آن از مسافران نوروزی پذیرایی کردند.
فرنوش راهدار اظهار داشت: برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و تغذیه ایرانی فرصتی است تا مردم با احیا آداب و رسوم غذاهای ایرانی و همچنین فرهنگ سازی برای استفاده از غذاهای سنتی به جای فست فودها و غذاهای فرهنگی بیشتر آشنا شوند.
وی گفت: از سویی هدف ما ایجاد شادی، نشاط و سلامت است و سعی کردیم با ایجاد این جشنواره زمینه آشنایی جوانان با غذاهای سنتی و محلی را فرهم آوریم و توجه به سلامت و تغذیه سالم را در سفره ایرانی به نمایش بگذاریم.
در این جشنواره بانوان شیروانی به مسافران نوروزی که از استان های مختلف حضور داشتند طرز تهیه غذاهای سنتی خود را توضیح می دادند.
پذیرایی از میهمانان با نان محلی و غذاهای سنتی، ایجاد غرفه با افرادی با لباسهای بومی و اجرای سرود محلی از برنامه های جنبی این جشنواره بود.
شیروان در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
7186/ 6042

انتهای پیام /*


فرهنگی


هنر آشپزی


استقبال مسافران


غذای محلی شیروان