گردشگری و توریسم

دومین جشنواره استانی غذاهای محلی کردستان برگزار می شود

کوروش قادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام از 17 تا 25 آذر به اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سنندج در خیابان شهدا، عمارت مشیر دیوان مراجعه کنند.
وی افزود: محورهای این جشنواره شامل غذاهای اصلی در شب یلدا، پیش غذا ویژه شب یلدا و سفره آرایی و میوه آرایی برای شب یلدا است که به صورت جداگانه مورد داوری قرار می گیرند و در پایان به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا می شود.
قادری اضافه کرد: غذاهای محلی کردستان یکی از جاذبه های فرهنگی و گردشگری محسوب می شوند که هر کدام تاریخچه ای مختص به خود را دارد.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سنندج یادآور شد: برای معرفی و شناساندن غذاهای سنتی و محلی استان کردستان به دیگر استان های کشور برپایی چنین جشنواره هایی مثمر ثمر خواهد بود.
اولین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اداره کل ورزش و جوانان 28 آذر پارسال در هتل شادی سنندج برگزار شد.
6108/9102

انتهای پیام /*


فرهنگي


ميراث فرهنگي


غذاهاي محلي


شب يلدا