اخبار گردشگری

صدای دار در میبد بلند شد

رییس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی گفت: زیلوبافان به کاری که انجام می دهند، ایمان دارند و آثارشان از دلشان برمی آید و به همین دلیل اشتیاقی که به کارشان دارند، دیده می شود.

غدا هیجاوی در نشست با استاندار یزد افزود: بازدید و برنامه ریزی های این سفر، فوق العاده ما را تحت تأثیر قرار داد و موزه زیلو نیز می تواند الگویی برای سایر صنایع دستی باشد چرا که این موزه توالی زمان ها و داستان زیلو را بیان می کند و این تعریفی است که از موزه باید داشته باشیم.

رییس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی در مورد شرکت تعاونی زیلوبافان میبد نیز گفت: این که این شرکت تمام مراحل زیلو از تهیه نخ، رنگ آمیزی، چله کشی و بافت را پوشش می داد و همچنین این که بانوان و حتی کودکان نیز به این کار مشغول بودند، برایمان جالب بود.

یوشا کریشنا، مشاور عالی شورای جهانی صنایع دستی نیز به تأثیر صنایع دستی در بخش بین الملل اشاره کرد و گفت: در سال 2014 که شورای جهانی صنایع دستی کارش را شروع کرد، 27 شهر جهانی داشتیم و تابه حال روی صنایع دستی این شهرها کار کرده ایم. زمانی که هنری مانند زیلو از طریق شورای جهانی صنایع دستی معرفی می شود، همه دنیا با ظرفیت های آن آشنا خواهند شد و حتی موجب رونق گردشگری شهرهای دارای ثبت جهانی می شود.

وی، ساخت فیلمی با آهنگ زیلو به نام «صدای دار» را برای ارائه به شورای جهانی صنایع دستی پیشنهاد کرد و افزود: زیلوبافی می تواند در مدارس آموزش داده شود تا از فراموشی این هنر جلوگیری شود.

استاندار یزد نیز هنرصنعت زیلو را خلاقیتی بزرگ خواند که بخشی از تمدن مردم استان را در خود جای داده است.

« دنیای سفر » این نوشته را از «
ایسنا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.