به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، محمد علی حضرتی ها روز شنبه افزود: این جشنواره با هدف معرفی و احیای غذاهای سنتی و اصیل ایرانی و تقویت گردشگری غذایی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه گردشگری غذایی امروزه به سرعت در حال رشد و گسترش است و باید آنرا فرصتی برای جذب گردشگر دانست،اظهار داشت: جشنوارههای غذاهای سنتی و بومی هر منطقه فرصت مناسبی را در اختیار آشپزهای محلی قرار میدهد تا هنر آشپزی خود را به مسافران معرفی کرده و بازاریابی نمایند.
حضرتی ها اظهار داشت: در همین راستا اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با هدف معرفی جاذبههای گردشگری غذا و خوراکهای محلی و سنتی مناطق مختلف استان، استعدادیابی آشپزهای محلی و انتخاب استعدادهای آشپزی، شناسایی و معرفی رستورانهای برتر و انتخاب بهترین مراکز عرضه غذا همراه با آموزش رایگان آشپزی در منطقه نمونه گردشگری باراجین برگزار و به تمامی شرکتکنندگان گواهی نامه حضور در جشنواره اعطا می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین افزود: برگزیدگان این جشنواره با عناوین استعدادهای آشپزی استان، آشپز برگزیده و بهترین مرکز عرضه غذا در جشنواره ملی غذا و هنر آشپزی ایرانی که بهمن ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران برگزار میشود، حضور خواهند داشت.
حضرتی ها با اشاره به برنامههای پیشبینی شده برای این جشنواره،گفت: اجرای مراسم آیینی، مسابقه استعدادیابی آشپزی، مسابقه انتخاب برترین مراکز عرضه غذا، اجرای کارگاههای آموزشی عمومی، علوم و فنون آشپزی و رستوران داری، عرضه غذا در غرفههای مختلف جشنواره، نمایش کالا و محصولات ایرانی، اجرای کارگاههای پرسش و پاسخ توسط اساتید برجسته کشور و اهدای لوح تقدیر به برندگان مسابقه از جمله برنامههای پیش بینی شده برای این جشنواره به شمار میروند.
حضرتی ها یادآور شد: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره به دبیرخانه آن واقع در اداره کل میراث فرهنگی مراجعه کنند.
۳۰۱۳
انتهای پیام /*