اخبار گردشگری

چشمه شورسوی مراغه شفابخش بیماری های پوستی و رماتیسم

به گزارش ایرنا، چشمه شورسو به عنوان یکی از جاذبه های مراغه، در هشت کیلومتری جنوب این شهر و در کمتر از چند کیلومتری اثر تاریخی معبد مهر و در نزدیکی روستای چایباغی این شهرستان واقع شده است.
در بازدید از معبد مهر در روستای ورجوی مراغه تابلوی راهنمای گردشگری با عنوان ‘آب معدنی شورسو مراغه’ خودنمایی می کند جاذبه ای که می تواند جذابیتی دوچندان برای مسافران و بازدیدکنندگان از آثار تاریخی را به همراه داشته باشد.
این جاذبه زیبای گردشگری از میان صخره های نه چندان بلند در دل دره های مشرف به باغات این روستا می جوشد و در قسمت شمالی بستر رودخانه فصلی واقع در این منطقه قرار گرفته است.
باریکه آبی که چشمه وار از دل صخره ای خارج شده و در حوضچه ای بتنی ساخته شده در ابعاد سه در سه متر می ریزد خواص درمانی بسیاری دارد و تابستان هر سال پذیرای مسافران و گردشگرانی است که آب درمانی را به داروهای شیمیایی ترجیح داده اند.
در آب این چشمه گاز کربنیک، منیزیم، آهن و آهک به مقدار فراوان یافت می شود و زمانیکه آب حوضچه را هم زده می شود بر اثر گاز موجود، رنگ آن سفید می شود.
مردم این منطقه و شهرهای همجوار و نیز کسانی که گذرشان به این چشمه آب معدنی افتاده، آب زلال آن را شفابخش خوانده و درمان بخش برخی از بیماری های مختلف از جمله بیماری های پوستی می دانند.
آب این چشمه معدنی، بر اساس گفته برخی کارشناسان زیست محیطی و پزشکان طب سنتی به طور معجزه آسایی در درمان بیشتر بیماری های پوستی از جمله حساسیت ها، بیماری های رماتیسمی و زانودرد موثر بوده و آرام بخش بسیاری از بیماری های روانی و افسردگی هاست.
کم توجهی متولیان امر و نبود امکانات اولیه در کنار این چشمه، آب تنی را برای مسافران و گردشگران تا حدودی سخت کرده اما به رغم همه این مشکلات، باز هستند مسافرانی که سختی ها را به جان می خرند و برای درمان تن به آب شفابخش این چشمه می زنند و نوبت بندی برای شنا و آب تنی در این چشمه برای استفاده از خواص درمانی آن برای مردان و زنان با مدیریت خود افراد و گردشگران حاضر در آن انجام می گیرد.
طبیعت سرسبز اطراف این چشمه نیز در قالب باغات میوه، محیطی دلپذیر را برای گردشگران و دوستداران طبیعت فراهم کرده است.
این چشمه و جاذبه طبیعی و گردشگری با خواص درمانی می تواند با ساماندهی و سرمایه گذاری بخش خصوصی و همراهی اهالی منطقه، می تواند به تفرجگاهی برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.
ایجاد امکانات رفاهی در پیرامون این چشمه، رعایت بهداشت و جمع آوری پسماندها، نصب تابلوهای راهنمای گردشگری و ایجاد زیرساخت های مناسب از عواملی هستند که در توسعه و بهره مندی هرچه بیشتر از این چشه به عنوان جاذبه ای گردشگری موثر خواهد بود.
شهرستان مراغه با حدود ۵۱۵ اثر تاریخی و تپه های شناسایی شده جزو ۱۰ شهر دارای بافت غنی تاریخی و فرهنگی در کشور بوده و با ده ها اثر و جاذبه طبیعی و گردشگری از جمله پنج چشمه معروف و غارهای طبیعی از مقاصد مهم گردشگری در آذربایجان شرقی و شمالغرب کشور است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۳ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۷۴۸۷

انتهای پیام /*


فرهنگی


گردشگری


جاذبه طبیعی


مراغه