هواری چکو میگ یا لارو خشکشده میگو از غذاهای محلی قشم است. این نوع میگو را در فصل تخمریزی در جنگل حرا صید میکنند. بعد از این که آنها را در آب دریا جوشانده و خشک کردند، به بازار میآورند. برای تهیهی این غذا میگوی خشک را خیسانده و پوست آن را میگیرند. بعد از تفت دادن پیاز، میگو را به آن اضافه میکنند. بعد از اینکه میگوها کاملا سرخ شد، زردچوبه و سپس مقداری آب میافزایند. عدس آبپز به همراه ۲ استکان آب داغ به غذا اضافه میشود. بعد از جوش آمدن آب، برنج از قبل خیسشده را به غذا اضافه میکنند تا اب آن بخار شده و برنج دم بکشد.
هواری چکو میگ
۲۷
خرد