اخبار گردشگری

منطقه شکار ممنوع چلاو

منطقه شکار ممنوع چلاو منطقه ای کوهستانی بسیار زیبا و سرسبز در استان مازندران است.
این منطقه شامل روستا های سنگچال، گنگرج کلا، تیار، زرخونی و فیلبند می باشد.
مسیر اصلی ورودی به این منطقه در بیست کیلومتری شهر آمل، از جاده هراز می باشد و آب و هوایی نسبتا سرد و بارانی و مه آلود دارد.
این منطقه اصولا یک منطقه ییلاقی نشین برای اهالی آمل و بابل محسوب می شود که عموما در فصل تابستان رونق بسیاری دارد.
جمعیت بسیار کمی در تمام طول سال در این منطقه سکونت دائمی دارند که شاید تعدادآنها به کمتر از صد خانوار در کل روستا های منطقه نرسد.
مناطق ییلاقی منطقه شامل تیار، پاشا کلا، نجار کلا، پاریمه، گنگر جکلا، چمه، بن زرخنی،سنگچال و فیلبند می باشد.
مردم مازندران به بارش شدید ( شلاو ) می گویند که احتمالاً نام این ناحیه از این کلمه مشتق شده است.
نام اولیه این دهستان چهل آب بوده که به مرور زمان به چلاو تغییر نموده است.مسیر رسیدن به منطقه شکار ممنوع چلاو از مرکز شهرستان آمل به سمت جاده هراز (به سمت استان تهران) ۲۵ کیلومتر بوده که می توان پس از طیّ این مسافت به واسطه پلی در سمت چپ جاده (که به پل منگل معروف است) با پشت سر گذاشتن ۱۵ کیلومتر جاده فرعی به منطقه سرسبز چلاو رسید.
وجود پستی و بلندی در منطقه شکار ممنوع چلاو بسیار زیاد است به طوری که تقریباً سطح هموار ندارد.منطقه‌ای کوهستانی بسیار زیبا و سرسبز در استان مازندران، شامل روستاهای: سنگچال، گنگرج کلا، تیار، زرخونی و فیل بند می‌باشد. مسیر اصلی ورودی به این منطقه در بیست کیلومتری شهر آمل، از جاده هراز می‌باشد و آب و هوایی نسبتا سرد و بارانی و مه آلود دارد. این منطقه اصولا یک منطقه ییلاقی نشین برای اهالی آمل و بابل محسوب می‌شود که عموما در فصل تابستان رونق بسیاری دارد. جمعیت بسیار کمی در تمام طول سال در این منطقه سکونت دائمی دارند که شاید تعداد آنها به کمتر از صد خانوار در کل روستاهای منطقه نرسد. مناطق ییلاقی منطقه شامل تیار پاشاکلا نجارکلا پاریمه گنگرجکلا چمه بن زرخنی سنگچال و فیلبند می‌باشد.
مردم مازندران به بارش شدید ( شلاو ) می گویند که احتمالاً نام این ناحیه از این کلمه مشتق شده است. نام اولیه این دهستان چهل آب بوده که به مرور زمان به چلاو تغییر نموده است. ارتفاع منطقه به ویژه دهستان چلاو حدود ۸۰۰ تا ۳۲۰۰ متر از سطح دریا و فاصله آن از مرکز شهر ۴۰ کیلومتر می باشد.
مسیر رسیدن به منطقه چلاو از مرکز شهرستان آمل به سمت جاده هراز ( به سمت استان تهران) ۲۵ کیلومتر بوده که می توان پس از طیّ این مسافت به واسطه پلی در سمت چپ جاده ( که به پل منگل معروف است) با پشت سر گذاشتن ً ۱۵ کیلومتر جاده فرعی به منطقه سرسبز چلاو رسید. وجود پستی و بلندی در منطقه چلاو بسیار زیاد است به طوری که تقریباً سطح هموار ندارد. ارندگی سالانه ان حدود ۱۰۵۰ میلیمتر است و آبهای مازاد منطقه در رود کبیر هراز سریز دارد . ۱۵۰۰۰ هکتار از این منطقه تحت حفاظت سازمان محیط زیست قرار دارد و به مدت ۵ سال منطقه شکار ممنوع اعلام شده است.

آدرس :استان مازندران ، آمل ، ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی آمل

منطقه شکار ممنوع چلاو

منطقه شکار ممنوع چلاو

منطقه شکار ممنوع چلاو

منطقه شکار ممنوع چلاو