اخبار گردشگری

صالحی: اقتصاد هنر در سردرود الگویی برای دیگر شهرهاست

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید عباس صالحی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهر سردرود اظهار کرد: در بین کالاهای فرهنگی و هنری، کالایی مثل فرش نیست که با هویت مردم گره خورده و هنر ایرانی در آن تجلی یافته باشد.
وی ادامه داد: فرش ایرانی از ریشه عمیق و هویتی ایرانی و اسلامی بهره مند و دارای اجزای معرفتی، هنر قدسی و زیباشناسی است.
وی افزود: فرش ایرانی به عنوان یکی از مهم ترین کالاها در حوزه اشتغال آفرینی و صادرات کالاهای فرهنگی، هنری و اقتصاد کشور جایگاه والایی دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سردرود با داشتن ۸۰۰ کارگاه فعال تولید تابلو فرش برای هزاران نفر از جمعیت این شهر و سایر شهرهای استان اشتغال آفرینی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تولید صدها میلیارد ریال تابلو فرش طی سال های اخیر در سردرود، سرمایه عمیق در رونق اقتصادی این شهر به شمار می رود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم حفاظت و صیانت از شناسنامه ایرانی در قالب تابلو فرش گفت: شناسنامه تابلو فرش ایرانی فرصتی برای صیانت از این کالای ارزشمند را فراهم کرده است.
صالحی اضافه کرد: وضعیت اقتصادی و هنری مردم این شهر می تواند الگویی برای سایر شهرستان ها باشد، زیرا که ارزش افزوده فرهنگی،هنری و اقتصادی برای آنها به ارمغان می آورد.
امام جمعه و رییس شورای اسلامی شهر سردرود نیز در این نشست خواستار تجدید نظر در طرح جامع شهری، تکمیل فاضلاب شهری، احداث مجتمع فرهنگی بانوان ،احداث سالن سرپوشیده مدیریت بحران و ایجاد آمفی تئاتر در این شهر شدند.
در این آیین طرح شناسنامه تابلو فرش ایرانی به صورت نمادین رونمایی شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از مرکز عرضه و فروش تابلو فرش و کارگاه بافت تابلو فرش سردرود بازدید کرد.
شهر سردرود با حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت در بخش مرکزی تبریز واقع شده است.
۸۰۲۳/۶۱۳۲/۵۱۸

انتهای پیام /*


فرهنگی


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی


فرش


شورای اداری سردرود