اخبار گردشگری

آش ویشیل اراک

به گزارش سیری در ایران به دلیل تغییر سبک زندگی بسیاری از غذاهای سنتی و روش ها و آداب نشستن پای سفره تغییر کرده باشد، اما ایام عید فرصتی است تا دوباره بزرگترها دیگ های بزرگ خود را برپا کنند و در خانه هایشان بوی غذاهای خوشمزه ای را به راه بیندازند که فقط در دور سفره های دسته جمعی لذت خوردن دارد، غذاهایی که بخشی از فرهنگ و سنت ماست.
در بسیاری از مناطق استان مرکزی نیز رسم بر این است که برخی از اهالی استان مرکزی نیز در اولین ظهر سال نو در خانه بزرگترها جمع شده و آش محلی به خصوص آش ویشیل دستپخت مادربزرگشان را نوش جان می کنند. در ادامه با سیری در ایران همراه باشید و دستور پخت این آش سنتی را مطالعه فرمایید و با پخت ان کنار عزیزانتان لذت ببرید.

موادلازم برای تهیه غذابرای ۴ نفر:
رشته آشی نصف بسته
سبزی آش نیم کیلو
پیاز یکعدد
تخم مرغ یک عدد
نخود یک پیمانه
آبغوره به مقدار دلخواه
زردچوبه به مقدار لازم

طرزتهیه:
ابتدانخودوپیازراخوب باهم میکوبیم وزردچوبه وآب رابه آن اضافه میکنیم روی حرارت میگذاریم تابطورکامل بجوش آید . سپس سبزی ورشته آشی رااضافه کرده ویک عددتخم مرغ می افزاییم . درپایان باآبغوره ونمک آنرامزه دارمیکنیم.
این غذاشامل :
گروه نان وغلات،گروه میوه هاوسبزیهاوگروه گوشت وحبوبات ومغزها میباشد.

آش ویشیل اراک

آش ویشیل اراک

آش ویشیل اراکآش ویشیل اراک