اخبار گردشگری

‘گردشگری حلال’ میان اصفهان و جمهوری باشکورتستان روسیه توسعه می یابد

به گزارش ایرنا، فریدون الله یاری، روز دوشنبه در دیدار با فعالان گردشگری جمهوری مسلمان نشین باشکورتستان’ (باشقیرستان) فدراسیون روسیه که در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برگزار شد، افزود: استان اصفهان با وسعت بالغ بر ۱۰۷ هزار کیلومتر و پنج میلیون نفر جمعیت، در قلب کشور ایران واقع شده است و با تاریخی چند هزار ساله، یکی از مراکز اصیل شکل گیری بنیان های فرهنگی و تمدنی ایران بشمار می رود.
وی تاکید کرد: وجود بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی و بیش از یک سوم از صنایع دستی کشور در این استان و همچنین معرفی اصفهان بعنوان دومین شهر جهانی صنایع دستی، در کنار تنوع اقلیم آن، شرایطی را فراهم می آورد تا با توجه به اینکه از مجموعه چهار میلیون نفری جمعیت باشکورتستان، سه میلیون نفرشان مسلمان هستند، به توسعه گردشگری بویژه گردشگری حلال میان اصفهان و این جمهوری پرداخته شود.
معاون گردشگری جمهوری باشکورتستان روسیه نیز در این نشست با ابراز خرسندی از حضور فعالان گردشگری این جمهوری در اصفهان تاکید کرد: ما در این جمهوری، اصفهان را نیمی از جهان که در روسیه ‘نگین روسی’ خوانده می شود، توصیف می کنیم که سفر به آن آرزوی بسیاری از هموطنانمان ماست.
‘گالین آزمات’ تاکید کرد: مسلمانان و همچنین سایر اتباع این جمهوری آماده اند تا با توجه به اینکه سالانه ۲ میلیون گردشگر از این جمهوری دیدار می کنند، روابط گردشگری خود را با ایران بویژه اصفهان گسترش دهند.
در این نشست، فعالان فرهنگی و گردشگری باشکورتستان و اصفهان به بیان دیدگاه های خود در پیوند با توسعه گردشگری میان اصفهان و باشکورتستان پرداختند.
این نشست با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، معاون گردشگری جمهوری باشکورتستان، معاون گردشگری استان و جمعی از مدیران اداره کل و فعالان گردشگری و صنایع دستی اصفهان و جمهوری باشکورتستان برگزار شد.
جمهوری باشکورتستان، تنها ناحیه مسلمان نشین روسیه با جمعیت بالغ بر چهار میلیون نفر است.
این سرزمین در آسیای میانه، میان رود ولگا و رشته‌کوه اورال قرار دارد.
جمهوری باشکورتستان ۱۴۳ هزارو ۶۰۰کیلومتر مساحت دارد و پایتختش ‘اوفا’ است. زبان‌های رسمی این جمهوری، باشقیری و روسی است.
گردشگری حلال یا ‘Halal tourism’ محصول جدیدی از صنعت گردشگری است که برنامه های تفریحی و گردشگری ویژه ای را برای مسلمانان تدارک می بیند.
در این نوع گردشگری، مسلمانان مایلند در برنامه های تفریحی و سفرهای خود به آداب شرعی عمل کنند و شئون اسلامی در ذبح شرعی، ارائه غذاهای حلال، جدایی قسمت های ورزشی و رفاهی مخصوص بانوان و آقایان رعایت شود.
ت/۶۹۹۴/۶۰۲۷/
خبرنگار:آرزو فلاح* انتشار: شکراللهی

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


گردشگری حلال